perjantai 30. syyskuuta 2016

Tuliaisina kukkasia [Kukkailottelua]

Maanantaina vietin vapaapäivää Helsingistä kylään saapuneen ystävän kanssa.

Kävimme pienemmän pojan kanssa noutamassa 'tädin' juna-asemalta, ja ihmettelimme samalla suut tötteröllä ohi kiitäneitä pikajunia. Ja kun asemalaiturille vielä laskeuduttiin hissillä, niin olihan siinä maaseudun pojalle hurvittelua jo hetkeksi! :)

...Ja taidettiin piipahtaa lähileipomon kautta hakemassa pussillinen munkkejakin...


Jälleen kerran tuli todettua, että ihan liian harvoin viettää noita vapaapäiviä ystävien kanssa puuhastellen... Jotenkin sitä unohtuu tänne omiin tohinoihin, tai piipahdetaan jossain kaffella, mutta että viettää kokonaisen päivän hyvässä seurassa, kaffetellen, syöden lounasta, käyden kärrykävelyillä ja - mikä parasta - höpötellen! <3


Ja olihan se kiva saada myös ruokapöydän ääreen pitkästä aikaa joku, joka ei ole vielä täysin tympääntynyt kesäkurpitsaan, ja pystyin kokkaamaan lounaaksi nopean (ja kuulemma maukkaan) kesäkurpitsa-kurpitsa keiton. :)


Ystäväni toi minulle tuliaisiksi kukkasia - joita ei koskaan voi olla liikaa! Innostuinkin valokuvaamaan lahjaani  #Kukkailottelua -haastetta varten tässä samalla.


Maanantain kärrykävely suuntasi - yllätys, yllätys - raksalle, missä vieraani ei ollutkaan käynyt aiemmin. ...Se on aina hauska aloittaa vierailu sanoilla ''onhan tässä vielä vähän työtä...'' :D

Kun kaikki on vielä niin kesken ja vaiheessa tuolla raksalla, tuntuu hieman pöhkölle osoitella eri suuntiin ja selittää, kuinka 'tuonne tulee keittiön saareke, ja tuohon takka, tuonne kulmaan makuuhuone, tuonne ylös nukkumaparvi.' Ja suosikkini; 'Tuohon minä laitan joulukuusen'. ;)

Omassa mielessä kaikki on jo niin kirkasta, että pystyn näkemään huoneet valmiina - huonekaluineen ja maalattuine seinineen. Toisaalta hyväkin, että visio on selkeä, sillä muuten saattaisi aina välillä iskeä sellainen pieni epätoivon tunne, että noinko tästä koskaan valmista tulee...


Koko viikon pienempi poika on muistellut, kuin täti haettiin junalta, kuinka pikajuna kiirusti kovaa ohitsemme, kuinka hissillä mentiin ylös ja alas, ja että sitten tarjottiin pullaa! :)

Ja koko viikon minä olen puolestani ollut hymyssä suin kivan päivän, ja ystävän näkemisen jälkeen. Pienet asiat, kuten tällaiset rennot päivät mahtavassa seurassa, auttavat jaksamaan läpi arjen aherruksen.
Osallistun tällä valokuvapostauksella Mansikkatilan mailla -blogin jokaviikkoiseen Kukkailotteluun! :)
P.s. Osallistuin tällä viikolla kahteen kertaan #Kukkailotteluun! Toisen postauksen ja valokuvat voit käydä kurkistamassa yhteisblogista, Something else -photoblog!


12 kommenttia:

 1. Haha, joulukuusella täytyy tietysti olla paikka :D
  First thins first!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, anoppikin naureskeli, kun saman kaffepöydän äärellä mies puhui isänsä kanssa lattiapalkeista, ja minä tulevan eteiskäytävän mattojen virkkausprojektista... :D

   Poista
 2. Huikean kaunis kukkakimppu ♫

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kaunokainen on itseasiassa ruukkukukka - eli kukkaloistoa hellällä hoidolla luvassa pidempäänkin! <3

   Poista
 3. Upea värit kuvissa ja kukissa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja - Ihanaa loppuviikkoa sinne suunnalle (hirmuinen tohina täällä ollut, en ole edes ehtinyt vastaamaan ajoissa..!)

   Poista
 4. Viehkeitä kuvia ja ihanaa kukkailottelua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä kaunokaisesta ei voinut saadakaan kuin viehkeitä kuvia! ;)

   Poista
 5. Upeat kuvat Satu!<3 Krysanteemi ei omiin suosikkeihini lukeudu, paitsi kerrottuna ja onkohan tuo sellainen...:D Joka tapauksessa huikean kaunis kukka ja kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! <3 Sattui kuvatessa juuri täydellinen valo taustalla olevasta ikkunasta - sain kuviin hieman salaperäisemmän ja tosiaan 'viehkeän' tunnelman, kuten ylläolevassa kommentissa mainittiin. :) Ja kauniista kuvattavasta helppo saada kauniit kuvat. ;)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Outi! :) #Kukkailottelua on parasta lystiä kukkien valokuvauksesta intoutuneelle harrastajalle! ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...