maanantai 26. syyskuuta 2016

Kissa 1 - Satu 0

Tässä on nyt menneellä viikolla kerran jos toisenkin käyty pientä kissatappelua talon parhaasta paikasta...


Ei ole nimittäin ollut kerran tai kaksi päällä tilanne, jossa talon kaksi kissaa - tuo valokuvattu ja valokuvaajana toimiva - ovat tahtoneet samalle nojatuolille, samaan aikaan. Tosin tämä suloisempi yksilö on rojauttanut koko kroppansa lepotilaan, kun taas minä olen kovasti kaivannut pääsyä valoisan ikkunan ääreen neulomaan...


Eikä tätä reppanaa ole raaskinut poiskaan häätää - yöt kun viettää kuitenkin pihalla, viilenevissä keleissä seikkaillen.


...Katsokaa nyt tuota hedonistia! :)


Syksy on parasta aikaa tarttua puikkoihin; touhukkaan kesän jälkeen pimenevät illat ovat mitä parhain tekosyy käpertyä kaffekupin ja ikuisuusprojektin kanssa lempinojatuoliin! Ja viikonloppuisin nuo ihanat valoisat hetket pienemmän pojan päiväunien aikaan - silloin nostetaan jalat ylös, ja levätään.

...Tai no nostaisin, jos tuo luksus minulle kissan toimesta sallittaisiin...! :D


Neulekorissa työhön tarttumista odottelee tuo jämälankaprojekti, neuleviltti, jossa onneksi on jo puoliväli ylitetty. Laskujen mukaan puolessa välissä puuttui 15 raitaa, nyt puuttuu enää 13! Jeeee....! ;) ...Ikuisuusprojekti, työn alla jo toista vuotta... Phuuh...Siivoilin astiakaappiani, ja löysin taka-alalle vahingossa ajautuneen Marimekon Siirtolapuutarha -mukin, joka täytyi heti ottaa käyttöön.


Näitä hieman eriparisena settinä kerättyjä Marimekon astioita on kertynyt vuosien varrella jo jokunen, mutta nämä pienemmät mukit ovat jääneet vähemmälle käytölle. Ne on lähinnä hankittu vanhempieni vierailuja varten, jolloin isot muummukit jätetään kaappiin ja pöytään katetaan kupit ja tassit - tosin tällaiset hieman päivitetyt versiot perinteisestä kahviastiastosta. :)Tällä kertaa, kuten niin monesti aiemminkin, jäin pahasti alakynteen tuolin suhteen - tosin minut päihitettiin onneksi vain juonikkaalla söpöilyllä, eikä terävällä kynsiotteella... ;)


Kuka hänelle nyt voisi sanoa 'ei'? ;)4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Näitä tuoleja on jo kaksi, mutta vain tämä kissan valitsema on täydellisellä paikalla suhteessa ikkunasta tulevaan valoon ja kahvikupin laskemiseen sivupöydälle... ;)

   Poista
 2. Kyllä nuo lemmikit valtaavat helposti ne paremmat paikat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on tuon tuolin kohdalla se ikkunan läheisyys mikä kissaakin houkuttaa; aurinko lämmittää nukkuessa ja hereillä ollessa voi seurata lintujen lentoa ikkunan takana... <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...