tiistai 20. syyskuuta 2016

Habitare 2016: Luontoteemalla grafiikkaa

Innostuin eilen sisustamaan olohuonettamme jo aiemmin ostamillani, hyönteisaiheisilla julisteilla, ja muistin koneellani vielä julkaisua odottelevat valokuvat Habitare -messuilta.

Luonto oli nimittäin vahvana teemana Habitaressa - jos jollekin vielä viime aikaisten julkaisujen jälkeen on jäänyt epäselväksi. ;)

Eikä tuo teema jäänyt vain luonnonmukaisiin materiaaleihin, tai ekologisuuteen, vaan ylsi myös grafiikkaan. Eläimet ja kasvit olivat näkyvästi esillä osastoilla; niin julisteissa, tauluissa, kuin tekstiilien painokuoseissakin!

Yksi suosikeistani oli Miiko:

Miiko Design:

Paperituotteiden lisäksi Miiko Design:in valikoimaan kuuluu tyynyjä, laukkuja, tarjottimia, leikkuulautoja sekä huonekaluja, kuten Parkki -säilytin, josta kerroinkin jo aiemmassa postauksessa.

Miiko Design:

Toinen suosikeistani on Teemu Järvi, ja hänen upeat luontoaiheiset kuvitukset! Tämä taiteilija ja tuotesuunnittelija oli minulle uusi tuttavuus, mutta vahvat ja pelkistetyt eläinkuvitukset tekivät lähtemättömän vaikutuksen. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa hänen kuvagalleriaansa - kotisivuilta löytyy myös nettikauppa!

Teemu Järvi Illustrations:


Herkkiä kuvituksia kasviaihein ja folklore -henkisiä eläinkuvituksia esitteli Rifle Paper, jolta on ilmestynyt nyt myös kangasvalikoima, Les Fleurs!

Noita hauskoja kaupunkikuvituksia löytyy myös heidän kalenterivalikoimastaan vuodelle 2017 - suosittelen siis tutustumaan myös Rifle Paper -nettisivuihin ja -kauppaan! :)

Rifle Paper Co:
Vanhaa taloa remontoivalle olivat ilon aihe myös suuret kukkakuviot tapeteissa! Poissa olivat valkoiset tapetit mustin graafisin kuvioin, ja tilalle olivat nousseet värit ja suuret kuosit!Kultakeramiikan purkit puisine kansineen olivat saaneet pintaansa kuvioksi harmaantuneen kelopuun, ja sarjan nimi onkin kuvaavasti KELO. Nämä sopisivat niin keittiön talviseen sisustukseen, kuin kesämökillekin!

Design: Kirsi Ranta / Kultakeramiikka


Ja vielä loppuun valokuva tuosta hellyyttävästi oravatyynystä, josta julkaisin myös jo aiemmassa postauksessa kuvan; Ziraslife Design:in Kurkistus -canvastyyny.

Zirbaslife Design:...Niin monta ihanaa, uutta tuotemerkkiä, valtavasti herkullisia tuotteita - ja monen monta nettikauppaa, joihin voisin uppoutua tunneiksi, ja samalla tuhlata tilini tyhjäksi...! :D

Ja sopivasti tuo joululahjalista työn alla... ;)

2 kommenttia:

  1. Sulla on mun maku!;D Samoista on kuvia mullakin, juuri siitä syystä, että tykkäsin, erityisesti Miiko ja Teemu Järven eläinprintit ja tuo Papershopin osasto!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä meidän täytyy tehdä jonnekin messuille yhteinen täsmäisku tulevaisuudessa? ;) Tänä vuonna oli kyllä vaikeaa olla tykkäämättä lähes kaikesta, mitä oli esille laitettu - sen verran upeasti oli toteutettu osastot!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...