sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Poppajuomaa Taika -mukeista

Tänä viikonloppuna pääsivät nämä 'uudet' Iittalan Taika -mukit vihdoin käyttöön; flunssaoireet alkoivat eilen kiusaamaan - totta kai juuri, kun kaikkea kiva suunnitteilla, eikä toisaalta hirmuisesti myöskään aikaa jäädä lepäilemään - ja tarvittiin sopivan suuri muki yrttijuomalle.

Nämä mukit ovat oikeat nettikirppisaddiktin unelmat; edellinen omistaja oli pitänyt mukeja hyllyssä odottelemassa käyttöä, ja päätti lopulta pistää hyvän kiertoon. Sain kuusi mukia mielestäni erittäin sopuhintaan; 30€! :)

...Ja teille, jotka ette yhtä kiivaasti seuraa näiden Iittalan mukien hintoja, niin yleensä hieman myymälästä riippuen näistä saa maksaa 16-20€/kpl! ;)


Haudutin lauantaina ensimmäiset yrttijuomat - tai kuten pienempi poika totesi; poppajuomat - tämän syksyn kuivatuista iisopin lehdistä ja kukinnoista, ja heitin sekaan reippaasti myös kamomillasaunion kukkia ja ronskisti hunajaa. Kaksi mukillista, ja pari tuntia myöhemmin, kolotukset, väsymys ja poskionteloissa tuntunut kipuilu oli poissa!

Tänään kärrykävelimme pienimmän kanssa raksalle aamulla moikkaamaan täydessä työn touhussa ollutta miestä, ja hain samalla kasvimaalta sekä porkkanat päivän lounaaseen, että tuoreet iisopin oksat uuteen juomaan - aamulla tuntui nimittäin kurkkukipua hitusen.


Kurkkukipu ei vielä yhden mukillisen jälkeen kokonaan kadonnut, mutta muuten kaikki flunssan oireet ovat poissa ja fiilis yllättävän hyvä ja reipas.

..Liekkö sitten iisoppi oikeasti vaikuttanut, vaiko placebo -vaikutus tehnyt tepposet... ;)


Huomenna vapaapäivä, ja ystävän kovasti odotettu kyläily - parhautta! <3P.s. Iisopista ja sen käytöstä voit lukea lisää aiemmasta postauksestani; KLIK!

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...