sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Mielensäpahoittaja täällä, hei!

Saako valittaa?

Siis silleen ihan vähän vain? Ja ihan syystä?

Tällä viikolla piti saapua ikkunat. Tammikuussa tilatut siis. Tai alkuperäisen suunnitelman mukaan ikkunoiden piti saapua elokuun puolessa välissä, mutta tuossa keväällä siirsimme vielä toimitusta viikolla eteenpäin, jotta ehdimme saamaan varmasti kaiken kesällä ikkunoita varten valmiiksi.

Viikon lisäajasta huolimatta ikkunat eivät ole saapuneet raksan pihaan. On sunnuntai. Ja harmitus.

Mrrr!

Ehkä eniten tässä ketuttaa asiakkaan huono informointi... Alkuviikosta saimme (itse heille soittamalla) lupauksen, että viikon aikana ikkunat ovat tulossa. Tilaussopimukseen on kirjattu, että meiltä tulee jonkun olla vastaanottamassa ikkunoita, joten tässä sitten viikon verran ihmeteltiin, että mitenkähän lyhyellä varoitusajalla pitää raksalle ehtiä kuljetusta vastaan. No ei tarvinnut ehtiä ollenkaan.

Tältäkin mielipahalta olisi vältytty, jos kyseisestä yrityksestä olisi heti oltu meihin yhteydessä, KUN aikataulun pettäminen on huomattu, ja sovittu uusi toimitusaikataulu. Mutta nyt me jäimme maanantaina saadun toimituslupauksen (ja jo melkein puoli vuotta sitten sovitus toimitusajan) varaan, tyhjin käsin.

Tämän viikonlopun aikataulut oli sovittu sen mukaan, että ikkunat ovat perjantaina viimeistään pihassa, ja asennus voi lauantaina aamusta alkaa. Nyt tämä aika meni vähän harakoille, sillä seuraavalle viikonlopulle sovittuja töitä varten ei oltu vielä haettu tarvikkeita... Ja kun kesälomien päätyttyä remontoitiin pyhitettävät ajat ovat lähinnä viikonloppuja, harmittavat tällaiset projektin valmistumiseen vaikuttavat juonenkäänteet vietävästi.

Huokaus.

...Sormet ristissä, että huomenna saamme (itse taas soittamalla) tietoa tilanteesta - ja luotettavan uuden aikataulun toimitukselle!6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No sanos muuta... :-/ Vähän vienyt fiiliksiä koko viikonlopusta, kun harmittanut tällainen touhu... Toivotaan, että huomenna saadaan hyviä uutisia!

   Poista
 2. Tosi harmillinen juttu. Kun luvataan ja te jo noin aikaisin olette jo sopineet ikkunoiden toimituksesta.
  Toivottavasti saisitte pian ikkunat kotiinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään saapuivat ikkunat - kuinka onnellinen voikaan ihminen olla?!? :)

   Poista
 3. Grrr :< Aikataulussa pysyminen tai niiden muuttumisesta ilmoittaminen ajoissa luulisi olevan toimittajalle itsestäänselvyys...
  Toivottavasti saatte ikkunat pikimmiten - tietysti tämän viikonlopun aikataulu meni mönkään ja vaikutus on varmasti jossain määrin kertautuva. Tsemppiä kuitenkin remontin jatkoon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tuli miehelle aamulla soitto, että ikkunat saapuvat pihaanne! ...Vähän ylimääräistä ajelua tuli, kun mies oli jo ehtinyt töihinkin ajamaan, mutta pääasia, että ikkunat saapuivat, ja pääsemme niiden kimppuun! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...