keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Lisää virtaa syksyyn [Listahaaste]

Ei, luvassa ei tänään ole monivitamiinituotteen mainostusta, vaikka niin olisi otsikosta ehkä voinut päätelläkin, vaan Kivemman blogin kuukausittainen Listahaaste.

Jo pidemmän aikaa on ollut tarkoitus osallistua - edellisten kuukausien listahaasteiden aiheet ovat olleet mielenkiintoisia, mutta jotenkin aina tuo osallistuminen on jäänyt...

Mutta tänään, tässä kuussa! :)

Listahaasteen aiheena syyskuulle on kertoa asiat, jotka tuovat lisää virtaa syksyyn.


...Kuulostaa helpolle, mutta tänä syksynä olen itse kamppaillut energianpuutteen kanssa enemmän kuin aikaisemmin, joten tekee ihan hyvää pysähtyä hetkeksi miettimään juttuja, joista saan iloa ja energiaa hämäriin syyskuun päiviin ja pimeisiin iltoihin!

Tästä lähtee;Loppujen lopuksi aika pienistä asioista sitä voimaa arkeen tulee - tosin syksyllä saattaa tarvita useammankin kuin yhden noista listalle kirjatuista asioista, ennenkuin vaikutus on riittävän vahva... Esimerkiksi sisustuslehden ja kahvikupillisen lisäksi saaaaaaatan joutua ottamaan myös muutaman palasen Pandan valkoista suklaatakin... ;)

Mistä Sinä saat virtaa syksyyn?

6 kommenttia:

 1. Pienistä asioista saa voimaa arkeen, sekä pieni pala valkoista suklaata.
  Niin se on, onneksi ne ei tartte olla suuria asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävän kanssa olemmekin usein puhuneet, miten surullista se olisikaan, jos iloa ja onnea elämään tulisi vain suurista ja kalliista asioita... Voi kun voisimme aina säilyttää sen lapsen aidon ilon, joka syntyy vaikka ilmapallosta, kauniista kukasta tai retkestä uimarannalle.

   Poista
 2. Huippua, että osallistuit #Listahaasteeseen. Minun listani voisi olla lähes identtinen! :)

  Kivempi blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hauskasta haasteesta - lokakuun listaankin tarkoitus ehtiä osallistumaan! :)

   Poista
 3. Hyvä lista ja todella moni löytyy myös mun listalta! Tosin valkosuklaan vaihdan maitosuklaaseen. ;) Parhaita piristyksiä ovat juuri tuollaiset pienet, edulliset jutut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ilon elämään täytyy löytyä ihan pienistä arkisista jutuista, menee onnen tavoittelu muuten astetta haastavammaksi - ainakin näin tavallisessa lapsiperheen arjessa! ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...