maanantai 12. syyskuuta 2016

Habitare 2016: Sisustuksen vaaleat sävyt

Vaikka vahvin mielikuva messujen värisävyistä oli tumma ja hieman synkkäkin, niin nyt valokuvia messujen päätyttyä läpikäydessä löytyi myös vastakkainen värimaailma; vaalea puu yhdistettynä murrettuihin sinisen ja roosan sävyihin, jopa pastelliväreihin.


Tehostevärinä tummempi sininen tuomassa sopivasti kontrastia.


Tänään voikin valokuvien antaa puhua puolestaan... Luvassa siis laaja kuvakooste!

Pohjustettakoot valokuvia toteamalla, että tämä vaaleampi värimaailma on suomalaisen helpompi ottaa omakseen, ja poimia näistä trendeistä ne omaan kotiin toteutettavat ideat. Messuilla esiintyneet herkulliset tummat sävyt voi helposti poimia kauniiksi tehosteiksi yksityiskohtiin - koko olohuonetta ei siis tarvitse maalata munakoison väriseksi liilaksi. ;)


Huomaathan yllä olevassa valokuvassa meksikolaiset Talavera -laatat, joita maahantuo suomalainen MX Kivi (tuo kuvan laatta on nimeltään Palermo). Kirjoitinkin heistä aiemmin keväällä blogissa - tuohon postaukseen pääset tästä; KLIK!Loppuun vielä valokuva Loiste Living -sisustusverkkokaupan valikoimasta löytyvästä Slow Living -merkin vihkosta, joka on melkoinen ekotuote; valmistettu 100%:sti kierrätyspaperista, painettu hiilineutraalisti tuulivoimalla ja painoväreinä on käytetty kasvivärejä. Ekologisuuden lisäksi tämä vihko viestii sanomallaan todella hyvin sitä teemaa ja tunnelmaa, joka tämän vuoden Habitare -messuilla vallitsi; rennolla otteella, ilman stressiä, kotoisasti kotoillen! :)


2 kommenttia:

  1. Kauniita yksityiskohtia olet saanut vangittua kuviin. Itsellä tuli otettua vain sellaisia kokonaisvaltaisempia kuvia, ja näitä kuvia katsellessa harmittaa oma laiskuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minä kun katselen toisten blogeja, harmittelen, kun näen muiden löytäneen parempiakin kuvakulmia... ;) Pääasia, että ideat saa talteen!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...