maanantai 13. maaliskuuta 2017

Pikaiset kuulumiset täältä lapsiperheen tohinoista!


Lupailin Instan puolella palailla tänään näihin keväisiin tulppaanitunnelmiin kera DIY-idean, mutta lapsiperheen arjen rumba saneli illan aikataulut uusiksi... :)

...Pienin poika muutti tänään pois pinnasängystä, isoveljeltä perittyyn tenavasänkyyn - voitte kuvitella, ettei nukkumaan asettuminen käynytkään yhtä kivuttomasti, kuin tähän asti... :D Tosin pakko myöntää, että mielummin pötköttelin tuolla pikkuisen tuhisijan viekussa odotellen hänen nukahtamistaan, kuin tässä kovalla jakkaralla tietokoneen äärellä... ;)

Joten joudutte vielä hetken odottelemaan, jotta ehdin valokuvat käymään läpi - ja muutaman sanasen oikein ajatuksen kanssa kirjoittamaan. Nyt suihkun kautta itsekin unille - se olisi klo 05 aamulla herätys ja työviikon aloitus! *Onneksi on pitkät viikonloput*

Tsemppiä kaikille sinne arkeen, ja varsinkin kaikille muillekin ruuhkavuosissa rimpuileville! Olkaamme armollisia itsellemme. <3

4 kommenttia:

 1. Voi sitä arjen onnea pienten kanssa, muistan hyvin kun tunnit vuorokaudessa eivät meinanneet riittää, jostain sitä energiaa vain sai :) Nyt kun elellään kahdestaan ukkokullan kanssa, ihmettelen mistä se energia tuli, nykyään tarvii oikein ravistella itseään, että saa edes jotain aikaiseksi :). Iloa päiviisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä yhdeksän aikaan illalla jo uni maistuu, kun vauhdikkaasti päivät menevät töiden, kotiaskareiden, lasten harrastusten ja raksan parissa! :) Torstaisin hullutellaan, ja valvotaan ihan 22:00 asti, kun telkkarista katsotaan molempien suosikkisarjaa ja herkutellaan (lapsilta salaa) karkilla ja sipseillä... ;)
   Onneksi raksailu on loppusuoralla, ja alle puoli vuotta valmistumiseen, joten tiedossa ehkä vapautuvia tunteja vaikka bloggaamiseen - tai nukkumiseen... ;)

   Poista
 2. Vaikka minä en elä ns. ruuhkavuosia, on mullakin mukamas kiirus.
  Jotenka ymmärrän täysin sinun tilanteesi. Kun katselen poikieni perheiden elämää, se on yhtä menoa ja meininkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kauhunsekaisin tuntein mietitty aikaa, kun myös pienempi poika alkaa harrastamaan... Kun yhdenkin lapsen harrastuksiin kuskaaminen on yhden vanhemman täysi työ arki-iltoina! :) Tosin tuo 7 vuoden ikäero mahdollistaa sen, että kun pienempi alkaa enemmän harrastaa, isompi liikkuu jo itse mopolla treeneihinsä. ;)
   Mutta silti päivääkään en vaihtais pois - ainakin iltaisin uni tulee pahemmin odottelematta! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...