keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Lasten piirrokset kauneimpia taideteoksia

Olohuoneen seinälle nousi viimein kehystettynä isomman pojan taideteos talvelta. Kyseessä on hieman jouluinen teema - kynttilä - mutta väreiltään niin kaunis, ja ei-jouluinen, että tahdoin sen pääsevän myös pidemmäksi aikaa esille. ...Yleensä kausipiirrokset kiinnitetään jääkaapin oveen, jossa onkin esillä ajoittain vaihtuva 'taidenäyttely'.


Lasten piirroksista sisustuksessa voidaan olla niin montaa mieltä, mutta esimerkiksi nämä kaksi pojan taiteilua ovat mielestäni käsittämättömän kauniit - vetävät vertoja aikuisten toteuttamille sisustusjulisteille ja taidevedoksille!

...Toki myös kuvien kehystämisellä on iso vaikutus lasten piirrosten muuntautumiseen sisustuskelpoiseksi taiteeksi. ;)


Kaksi piirrosta olen nyt kehystänyt olohuoneen kirjahyllyjen yläpuolelle, ja yhden keittiöön, mutta suunnitelmissa on Villa Kotirannan olohuoneen valkoiselle lautaseinälle koota rennolla otteella valkoisin kehyksin värikäs taidenäyttely molempien poikien töistä. Ehkä sekaan eksyy joku omakin maalaus ja vaikka kirpputorilta löydetty taideteos.

Jotain tällaista siis;


Jos tämä nykyinen kotimme olisi vakituinen kotimme, kasaisin tälle kirjahyllyseinälle vastaavan kollaasin, kera muutaman viherkasvin ja rottinksien seinätelineen - vuokrakodin seinille olemme koettaneet maltillisesti lisätä ruuveja tauluille... ;)


Malttamattomana jo odottelen kevättä, ja koulujen päättymistä, joilloin koulusta kulkeutuu taas iso kasa lukuvuoden piirros- ja maalaustöitä kotiin ihasteltavaksi - ja kehystettäväksi! :)

5 kommenttia:

 1. Ihania!
  Tuo on kyllä totta, että lasten taideteokset ovat niitä kauneimpia tauluja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...Ja lapsille tärkeää, että heidän piirroksiaan arvostetaan; kehystetään ja nostetaan seinälle - ehkä rohkaisee myös olemaan luovia!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö vain?! :) Ehkä osallistun joku vuosi Avoimet Puutarhat -päivään, ja lapset saavat järjestää samalla oman taidenäyttelyn tulevassa kesähuoneessa. ;)

   Poista
 3. Me kehystimme myös kolme tyttären työtä ala-asteelta (kaksi hiilityötä ja yhden vesivärityön). On sitten kiva antaa vaikka hänelle omaan kotiin myöhemmin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...