keskiviikko 3. elokuuta 2016

Monikäyttöiset kangaskorit

En ole tänä kesänä alennusmyynneissä käynyt - en edes Anttilan - huh, ei kiitos niitä ihmismassoja, stressaantuneita ihmisiä, kassajonoja ja kuumuutta!

Olen koettanut viime vuosina välttää ostamasta mitään, mikä ei valloita sydäntäni täysin. Tämä koskee niin vaatteita, kuin sisustustavaroitakin.

Vaateliikkeistä en ole ostanut aikoihin heräteostoksia, en edes kirpputoreilta. Vaatteesta täytyy heti tuntea, että tässä on rakkain lempivaatteeni, jota tulen käyttämään niin paljon, että kahden kuukauden sisäään jokin sauma ratkeaa kulutuksesta! :D Toki suotavaa olisi, että tuo tuote kestäisi kovaakin käyttöäni - en haluaisi ottaa osaa kulutushysteriaan ja sesonkimuotiin...

Jos sovituskopissa mielessä vilahtaa sana 'ehkä', tai 'ihan kiva', niin vaate jää liikkeeseen.

Samaa päättäväisyyttä ja asennetta olen nyt koettanut ottaa myös sisustusliikkeisiin mukaan. Vain jos tiedän, että ostamatta jättäminen harmittaisi viikkojenkin kuluttua, niin esine siirtyy ostoskoriin.

Niinkään tärkeää ei ole, onko kyseiselle esineelle minulla välttämättä heti sijoituspaikkaa, tai voinko sitä edes nykyisessä kodissamme ottaa käyttöön. Tärkeintä on, että tuote on laadukas, monikäyttöinen ja ajaton. Ja että se sopii kotimme muihin esineisiin ja sisustukseen. Ja että se on vienyt sydämeni! :)

Näin kävi - jälleen kerran - Lahden Karisman Finnmarin myymälässä. Siinä on liike, mistä en pysty poistumaan tyhjin käsin - ja joudun käyttämään tahdonvoimaani, etten sorru tuhlailuun! :D


Lähdin alunperin ostamaan keraamista kannua äidilleni viemisiksi, mutta ostin myös tällaiset valkoiset kangaskorit... <3 Hinta ei ollut hurja, 4,90€/kpl, ja korit ovat todella tukevat ja tuntuvat laadukaille.
Korin reunassa on myös kankainen lenkki, josta korin voi ripustaa vaikka kodinhoitohuoneen naulaan - näissähän säilyttää vaikka pyykkipoikia! Tai terassille näistä voi tehdä amppelipussit kukille tai kokkaustarvikkeille kesäkeittiöön.


Itse otin toisen korin olohuoneeseen, ja tiputin siihen pari kerää villalankoja, jotka ovat parhaillaan työnalla olevassa neuletyössä käytössä. Toisen korin ajattelin nostaa pienimmän pojan huoneeseen hyllylle odottelemaan käyttötarkoitustaan jossakin hyödyllisemmässä... ;)


Luulenpa, että lopullisen paikkansa nämä tulevat löytämään tulevan kotimme kodinhoitohuoneessa.

4 kommenttia:

 1. En minäkään ole käynyt Anttilan loppuun myynnissä. Mä en kestä sellaista ihmispaljoutta. Ihana toi kangaskori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystäväni oli Anttilassa juuri käynyt, ja hyllyt olivat huutaneet tyhjyyttään. Jäimme miettimään, ovatko nuo kaikki ostetut tavarat oikeasti olleet tarpeellisia, vai onkohan vain mania iskenyt päälle? 'Pakko ostaa, kun on halpaa!'...

   Poista
 2. En käynyt Anttilassa minäkään. Noi korit on kyllä kätevät, monikäyttöiset.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat tosiaan moneen tilaan ja käyttöön sopivat! Olisin voinut ottaa kokoa isommankin, mutta valitettavasti näytti olevan valikoimassa vain tätä yhtä kokoa. Suorakulmiona korina tätä löytyi myös, mutta en kokenut sitä meille sopivaksi oikein mihinkään käyttöön.
   Ja kiitos vinkistä, kävin osallistumassa arvontaan! Pitäisikin katsella uusia pyyhkeitä - meillä on Luhta Home -merkin eri sarjojen pyyhkeitä olleet käytössä jo pidemmän aikaa, vaihtelu jo virkistäisi... ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...