lauantai 30. huhtikuuta 2016

Pieniä sieviä sieniä ja muuta pikkunättiä luonnosta - MakroTex viikkohaaste 'Nätti'

Tällä viikolla Pieni Lintu -blogin MakroTex -haasteen aiheena on 'Nätti'.

Nätin ja kauniin ero on mielestäni erittäin selkeä; Nätti on pientä ja sievää, melkeinpä söpöä, muttei aivan yhtä imelää. Nätin ohi saattaa kulkea huomaamatta. Kaunis on puolestaan jotenkin mahtipontinen sana; se sisältää voimaa ja rohkeutta. Kauniin synonyymi voisi olla 'ylväs'.

Koska kevät houkuttaa viihtymään pihalla, päätin jättää sisustusjuttujen valokuvaamisen toiseen kertaan ja lähdin metsästämään takapihaltamme nättejä yksityiskohtia. Niitä pienen pieniä, ja vaatimattomiakin asioita, joihin ei muulloin edes kiinnitä huomiota.
Ja loppuun vielä tämä vähemmän vaatimaton, mutta erittäin nätti luontokappale, joka päätti tulla seuramieheksi valokuvausretkelleni... :) ...Voi Bono...


*Enemmän MakroTex -viikon periaatteesta voit lukea Pieni Lintu -blogista.

6 kommenttia:

 1. Ihania luontokuvia. Tosin täytyy sanoa, että tuo viimeinen luontokappale löi muut laudalta.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vietin viikonloppuna monta tuokiota tuolla pihan pusikoissa kameran kanssa kierrellessä - koukuttavaa jäädä tutkimaan ympäristöään kerrankin ajan kanssa, kurkkimalla jokaisen kiven ja puunrungon taakse! ;) Monesta paikkaa löytyi yllätys!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jälleen kerran oli hauska aihe haasteessa!

   Poista
 3. Kyllä luonto on kaunis, kun kurkkaa hiukan tarkemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Yksi parhaita ulkona vietettyjä päiviä on ollut ystävän kanssa patikoitu kierros syksyisessä lapissa, valokuvaten matkan varrelta sienet, sammalet, kelopuut ja suokasvit! Ja mitä lähempää katsoo, sitä kauniimpia yksityiskohtia löytää. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...