sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kevätmessut 2016 - bloginkylästä ideat omaan puutarhaan

Tänään suunnaksi kannattaa ottaa Helsingin Messukeskus, sillä vielä tänään ovat avoinna Kevätmessut 2016! Tänä vuonna messut koostuvat viidestä eri messusta: Oma Piha, Oma Koti, OmaMökki, Sisusta! ja Lähiruoka&Luomu -messut, joten nähtävää riittää.

Kävinkin eilen viettämässä laatuaikaa ihan vain itseni ja kamerani kanssa - viisi tuntia katosi huomaamatta! :) Ja kieltämättä olisin vielä voinut jäädä kuuntelemaan muutaman luennon tuonne Oma Piha -messualueelle... 
Laitan kuvia ja kerron messulöydöistäni tulevan viikon mittaan (esimerksi kodinhoitohuoneen lattialaatat taisivat löytyä ja muutamia hyviä vinkkejä sain Villa Kotirannan pihan suunnitteluun), mutta tänään luvassa valokuvakooste Oma Piha -messualueen Blogikylästä.

Neljä bloggaajaa olivat toteuttaneet alueelle oman kasvihuoneensa ja sisustaneet ne omaan tyyliinsä - jokainen kasvihuone olikin tyylillisesti aivan erilainen, ja näihin kasvihuoneisiin (tai pikemminkin kesähuoneisiin) kurkistellessa löytyi paljon ihania ideoita myös omaan pihaan ja puutarhaan. 

Kaksi näistä blogeista olikin minulle jo entuudestaan tuttuja, nyt löysin taas yhden uuden blogin seurattavaksi! 

Sanna / KukkalaSatu / Rauharentola

7 kommenttia:

 1. Ihana postaus. Kiitos kuvien jakamisesta. On kiva katsella muiden kuvia, kun en itse pääse osallistumaan messuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin olin ajoissa huomannut koko messut - yleensä havahdun korkeintaan samana viikonloppuna, ja sitten onkin hankalampaa irroittautua tästä perheen-raksailun-harrastusten -pyörteistä päiväksi! :) Ensi keväänä taas ehdottomasti aion osallistua, sillä tuolta löytyi mieletön valikoima lajikkeita Villa Kotirannankin pihaan - taimista ja kukkasipuleista lähtien, ja jopa ketokukkien siemenpusseja oman pihakedon luomiseen!

   Poista
 2. Kivoja kuvia messuilta. Itse odotan teidän raksalta jonkunlaista raporttia ja pihalta kun kevät etenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raporttia on ehdottomasti tulossa - olemme taas piakkoin menossa viettämään raksalle parisuhteen laatuaikaa, ja lupaan ottaa valokuvan jos toisenkin! :) Tällä hetkellä minun osallistumiseni raksailuun on ollut lähinnä kotirintaman ylläpitoa sekä pintamateriaalien etsimistä, ja tilojen suunnittelua - ja sen pihamaan kanssa pyörimistä!
   Kävinkin hakemassa tuossa aiemmin vauhtia pihasuunnitteluun istutussuunnittelukurssilta, ja piakkoin olisikin tarkoitus pitää palaveria tontia, mm. pengerryksiä hahmotellen. Tuostakin tulossa lisää tietoa tässä huhtikuun aikana! :)
   Paljon tulee kesällä taas projekti etenemään - niin en malttais enää odotella! ;)

   Poista
 3. Vau! Hienot kuvat! Me ei taidettu tavata??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - kauniista kasvihuoneista helppo ottaa kuvia... ;)
   Kävin blogikylässä kahteen kertaan; ensimmäisellä kerralla sinulla oli niin paljon juttukavereita, etten kehdannut tulla häiritsemään ja toisella kerralla satuit juuri olemaan poissa osastolta, joten valitettavasti ei ehditty tapaamaan tällä kertaa! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...