maanantai 2. toukokuuta 2016

Kanalasta kuulumisia

Kävin viemässä kanoille taas appeet, ja nappasin samalla kameran mukaan. Koetin napata kaveruksista kuvia, mutta meno oli melkoinen, kun kanaset juoksentelivat kupilta toiselle napostelemaan! :D

Joten suurin osa valokuvista piti suosiolla vaan poistaa, ja näistä onnistuneistakin tuli hieman tummia  - en tiedä, mitä ihmeen säätöjä kameraan teinkään...! :)

Mutta, kanalaan kuuluu hyvää! Persoonallisuudet alkavat pikkuhiljaa tulla esiin, ja rohkeus on lisääntynyt melkoisesti. Nyt, kun vien ruokaa ja hihkaisen 'ruokaruokaruoka', niin minun Nugetti ryntää syöppönä aina ensimmäisenä astialle. :D Ja sitten miehen kana, Kuukeri, on taas kaikkein suurin - ja taitaa olla ottamassa myös johtajuutta tässä laumassa. Poppis ja Fajitas etsivät vielä rooliaan nelikossa.
Poppiksesta näyttäisi tulevan todella kauniin värinen kana - hän (kyllä, koettakaa kestää, meillä kanat ovat 'hän' tai 'he', ei 'ne'...) on tuo (kuva alla) musta kana, jolla on ruskeaa kaulan ympärillä ja rinnuksessa.
Tuolla kanalassa voisi istua pitkiäkin aikoja, ihan vain seuraamassa kotkottien puuhastelua... :) Kovasti jo odottelemme, että saisimme kanat laskea ulos nauttimaan kevätauringosta ja kuoputtelemaan pehkujen sijaan ihan pihamaata, mutta vielä on maltettava.

...Luulen, että kun kanat siirtyvät pihamaalle häkkiinsä, niin isompaa poikaa ei enää kotona sisällä näy, vaan hänet löytää istumasta kanalan kupeesta jututtamasta näitä kavereita... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...