maanantai 4. huhtikuuta 2016

Viikonlopun tunnelmia kukkasin

Viikonloppuun ehdittiin mahduttaa monenlaista touhua lepäilyn ohessa!

Aloitimme viime talvena perinteen käydä otattamassa koko poppoosta valokuvat poikien syntymäpäivien tienoilla, ja tänä vuonna kävimme ihanalla Niina Hörköllä kuvattavana. Ajatuksena oli saada sekä pojista, että koko perheestä rennot valokuvat, joista välittyy aidosti tämän elämänvaiheen tunnelma (lue: tohinaa ja touhotusta,välillä vähän itkupotkuakin sekä hersyvää naurua!). :) Lauantaina oli valokuvaus, ja jo eilen saimme raakileet katsottaviksi - ihania otoksia!

Tämän päivän postauksen valokuvat nappasin lauantaina, kun aurinko viimein astui esiin, ja sekä valaisi, että lämmitti koko asunnon! :)

Sain - tai pitäisikö sanoa, että isompi poikani sai - anopilta kimpun kukkasia, jotka pääsivät heti olohuoneemme parhaimmalle paikalle ihailtaviksi.

Jos jokin saa hyvälle tuulelle väsyneenäkin, niin kauniit kukat - varsinkin, kun viikonlopun tohinoiden jäljiltä koko talo aivan myllerretty nurin kurin (lue: sitä normaalia lapsiperheen arkea)! Leikkokukat viimeisellä järjestyksessä pysyneellä tasolla tuovat mukanaan toivoa, että kyllä koti tästä vielä taas asuttavaan kuntoon saadaan! :D
Maljakoina tällä kertaa toimivat vanha Ilves -lasipurkki (joita muuten löysin vuosi sitten lapsuudenkotini ullakolta kuusi!) ja vanha, lasinen Ikean säilytyspurkki.
Jo pelkkä auringonvalo tekee keväisen ja raikkaan tunnelman!
Yksi oksa pääsi jopa maljakkoon asti - joita meillä taitaa olla peräti neljä erilaista. Tämä Plantagenin maljakko on nyt kevättalvella ollut pääasiassa tulppaaneille varattuna - muoto sopii täydellisesti tulppaanikimpulle. Samainen maljakko koristekivillä saa melko erilaisen ilmeen vaikka talvisilla valkoisilla tulppaaneilla - KLIK!

**Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!!**

1 kommentti:

  1. Voi kuinka kauniita kukka-astelmia olet laittanut. Niin herkkiä ja tunnelmallisia.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...