tiistai 12. huhtikuuta 2016

Olohuoneen ryhtiliike

Postasin lauantaina valokuvapäivityksen pienimmän pojan huoneen uudesta matosta - tuo kyseinen matto teki huoneessa olleesta isommasta matosta tarpeettoman. Kyseinen matto löysi nopeasti uuden paikkansa olohuoneestamme - askartelupöydän ja kirjahyllyn välistä.

Kieltämättä teki tilasta paljon ryhdikkäämmän näköisen!
Tahtoisin niin kovasti ostaa uudet matot kotiimme - kaikki tämänhetkiset matot ovat keräilyeriä vuosien varrelta, osa minun ja osa mieheni edellisistä kodeista...

Mutta lupasin miehelleni, ettei uusia mattoja hankita ennen uuden kodin valmistumista - ja ymmärrän kyllä hänen pointtinsa; ei ole järkeä hankkia mattoja tämän väliaikaisen kotimme vaatimusten mukaisesti, sillä ne eivät välttämättä sopisikaan enää Villa Kotirantaan. Ja toisaalta matto, jonka kuvittelisin sopivan uuteen kotiin, ei välttämättä enää istu siihen ajatukseen kodin sisustuksesta, joka tässä raksan edetessä varmasti elää ja muuttuu.

Niinpä tyydyn siirtelemään mattoja huoneesta toiseen - ja toisaalta välillä koen näitä iloisia yllätyksiä! Tästäkään matosta en ole niin hirvittävästi tykännyt, kun olen sitä tuolla lastenhuoneessa katsellut, mutta tähän tilaan se sopikin mainiosti! :)
Pakko kyllä myöntää, että on tässä taito toteuttaa oman näköistä sisustusta kasvanut ja kehittynyt, kun urakkana on ollut sisustaa olemassa olevilla, aivan toisenlaiseen kotiin hankituilla esineillä ja huonekaluilla talo, jonka pintamateriaalit ovat jonkun toisen valitsemia ja huoneiden mitat erilaiset, kuin joissa kyseiset kalusteet ovat aiemmin olleet! :D

Niinnotta, lopputulemaan olen yllättävän tyytyväinen! ;) Vaikka tässä kodissa on nyt asuttu kolme täyttä kuukautta, tuntuu tuo aika paljon pidemmälle - siis hyvässä mielessä. Eli kotoisaksi on paikka saatu ja kotiutuminen suoritettu onnistuneesti!
P.s. Loppuun vielä 'missä Jallu luuraa' -tyyppinen tehtävä, eli etsi kuvaan piiloutunut pikkumies! ;)

6 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää. Tosi mukavasti sopii matto tuohon uuteen paikkaan. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Yllätyin tosiaan itsekin, miten maton ilme muuttui täysin siirrettäessä lastenhuoneesta olohuoneeseen - sopii tähän tilaan huomattavasti paremmin.

   Poista
 2. Mukava vaihtaa välillä mattojen ja kalusteiden paikkaa!
  Löytää niille ihan uusia näkökulmia!
  Ihanalta näyttää!


  Lempeän keväistä viikkoa täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi useamminkin möbleerata huonekaluja uusille paikoille! Siivous ja uudelleenjärjestely = halpa ja nopea keino sisustuksen uusimiseen! ;)

   Poista
 3. Teillä on niin ihana sisustus. Ja askartelupöytä näyttää niin kutsuvalta, että sen ääressä varmaan tulee vietettyä aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tulipa hyvä mieli! <3 Tällainen meidän näköinen koti - ja erittäin usein paljon sotkuisempi, kuin kuvista uskoisi... ;) Lapsiperheen koti kun on!

   Tuon pöydän oli tarkoitus jäädä varastoon odottelemaan Villa Kotirannan työhuoneeseen pääsyä, mutta kun pojalle tarvittiin iso pöytä joululahjalegon rakentamiseen, raivattiin olohuoneeseen tama tila. Ja kovassa käytössä pöytä onkin ollut - senkin jälkeen, kun lego valmistui! :) Tällä hetkellä sen ovat valloittaneet taimet, kukkaruukut ja siemenpussit, ja sen äärelle istahdan päivittäin - jos en muuta, niin juomaan kahvia ja katselemaan taimien kasvua. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...