lauantai 16. huhtikuuta 2016

Kevätmessut 2016 - viimeiset valokuvat sisustusideoista

Palataan vielä yhden kerran viime viikonlopun Kevätmessuille. Kaivoin kamerasta vielä viimeiset sisustamiseen liittyvät valokuvat, jotka tahdoin jakaa kanssanne - muutamia juttuja, jotka tahtoisin Villa Kotirantaan, ja sitten sellaisia yleisiä idea- ja fiiliskuvia. Ihan vain silmäniloksi! :)

Kävin heti messupäivän aluksi Parolan Rottinki Oy:n osastolla ihastelemassa kauniita, kesäisiä sisustustuotteita. Osastolle oli saatu ihana merenrantahuvila -tunnelma!
Oli minulla ihan syykin piipahtaa osastolla - nimittäin tuo Klassikko -riippukeino, jonka on suunnitellut Aulis Herranen. Sellaisen niin kovasti tahtoisin tulevalle verannalle! Kelpaisi sateisina päivinä käpertyä siihen lueskelemaan ja kuuntelemaan sateen ropinaa ikkuinoita vasten...

Rohkenin istahtaa esittelijän innostamana keinuun tuokioksi - enkä olisi enää halunnut nousta ylös! :D Veikkaan, että näitä pitäisi melkein ripustaa yksi jokaiselle perheenjäsenelle, ettei istumapaikoista tulisi kiistaa.. ;) Mutta ihana tuote, nostalginen tuulahdus omasta lapsuudesta!
Kävin kiertämässä läpi myös nuo isojen huonekaluliikkeiden terassikalustevalikoimat, ja tämä Maskun korituoli näytti hauskalle ja tuntui mukavalle. :) En ehkä sijoittaisi verannalle tai terassille, mutta voisin kätkeä tällaisen pienen piilopaikan puutarhaan, puiden ja pensaiden suojaisaan varjoon pakopaikaksi. ;)
Sitten sarja sekalaisia otoksia kauniista esineistä ja yksityiskohdista:
Tässä muuten vinkki kaikille vanhoja opetustauluja etsineille: Taito Shop myy julisteita, sekä paksummalle kartongille painettuina (50x70cm) tällaisia kauniita Ebba Masalin opetustaulujulisteita!

Ehkä pisimmäksi aikaa unohduin valokuvaamaan ja ihastelemaan Mosa Interiors -osastoa - olisin halunnut ostaa mukaani lähes kaiken!! :D Kauniita, pieniä sisustusjuttuja, joille kaikille olisin löytänyt paikan kotoamme!

...Lopulta maltoin kuitenkin mieleni ja ostin Villa Kotirantaan rustiikkisen ötökkäjulisteen, josta laitan kuvia, heti kun löydän sille sopivat kehykset. Se sopiikin samaan sarjaan muutama vuosi sitten Lontoon Luonnonhistoriallisesta museosta ostamani perhosjulisteen kanssa - joka sekin odottelee yhä kehystämistä...
Loppuun vielä pari laattakuvaa - jos eilinen luonnonkivilaatta -postaus ei riittänyt tämän viikon pintamateriaalipähkäilyiksi.... :D

Eli Kymppi-Lattiat Oy:n osastolta löysin tämän Time Design (TMG 997K) mos. Esagona Pepper -laataan. Se on lasitettu kivipuristelaatta, mutta tuntui rouhevapintaiselle, ja esittelijä osastolla lupaili sen sopivan myös lattialle. Mosaiikkilaatta toimitetaan 31,5x36,5cm arkkeina ja yksi pakkaus sisältää 5 arkkia.

Kaunis puuta jäljittelevä pinta - sopisi takkahuoneeseen, tai vaikka saunan lattiaksi! Tosin tätä laattaa ei raaskisi piilottaa lauteiden alle, eli ehkä mielummin vaikka pukuhuoneeseen tuomaan pihasaunan tunnelmaa. :)
Tästä laatasta en valitettavasti tiedä, kenen mallistoista löytyisi, sillä törmäsin tähän kiukaita esittelevät yrityksen osastolla. Mutta hieno se on! :) Vinkit otetaan vastaan, jos joku osaisi neuvoa valmistajan/jälleenmyyjän tälle!

Samanlaisen pinnan olemme ajatelleet askarrella alakerran pukuhuoneeseen eri mittaisiksi sahatuista puupalikoista. Olen nähnyt sellaisen jo parina vuonna asuntomessuilla (tästä - KLIK - pääset 2015 asuntomessuilta löytyneeseen seinään), ja joka kerta luvannut itselleni, että sellaisen vielä teen omaankin kotiin! :)
Huh, olisikohan nyt Kevätmessut paketoitu tältä vuodelta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...