torstai 6. elokuuta 2015

Lemmenlaaksossa perheilemässä!

Kävimme eilen miehen ja pienimmän poikamme kanssa iltakävelyllä Lemmenlaakson luonnonsuojelualueella. Koska olimme liikkeellä ilta-aikaan, kävelimme vain lyhyen reitin, joka kiersi melko suurta soramonttua, mutta tuolla reilun puolen tunnin matkalla ehdimme ihmettelemään monenlaista kasvia ja kuuntelemaan pensaikossa rapistelevia metsäneläimiä.
Pikkuinen matkusti tyytyväisenä rintarepussa, toimien 10kg:n lisäpainona isälleen! :) Jokaista oksaa ja lehteä piti pysähtyä ihmettelemään ja tunnustelmaan - ihme ja kumma, ettei mitään eksynyt pieneen suuhun...
Ilta oli kaunis ja aurinkoinen, ja vaikka minulla oli kannettavana vain kamera, sain itsekin hyvän iltajumpan soramontun reunoja kiipeillessä! :)
Törmäsin muuten kasveihin, joita en ole koskaan aiemmin nähnytkään - kuten tämä alla oleva, hauraasti kukkiva, uusi tuttavuus:
 Tiedätkö sinä, mikä tämä on?
Myös ensimmäisiä merkkejä lähestyvästä syksystäkin bongattiin:
Onneksi poika halusi pysähtyä tutkimaan jokaista vastaantullutta oksaa; muuten olisin auttamattomasti jäänyt jälkeen, kun puolestaan unohduin kameran läpi ihmettelemään maailmaa!
Kyllä muuten tämän reippailun jälkeen maistui meille aikuisille pulahdus paljuun (pikkuinen kävi siellä polskimassa jo aikaisemmin päivällä) ja pojalle kunnon yöunet; nukkui ensimmäistä kertaa käsittämättömät 7 tuntia heräämättä! :)

Taidetaan mennä toistekin... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...