lauantai 29. lokakuuta 2016

Inspiroiva lauantai blogijuttujen ja -tuttujen kanssa!

Muistatteko sen ihanan innostumisen tunteen, joka valtasi kouluaikoina kuvaamataidon tunnilla, kun pääsit kokeilemaan jotain aivan uutta ja jännittävää? :)

Tänään koin tuon jo hieman unohtuneenkin inspiroitumisen, kun kokoonnuimme Mansikkatilan mailla -blogin Tainan, Kukkala -blogin Sannan ja Hernepensaskujanne -blogin Johannan ja Joken kanssa Järvenpään Kukkatalon sidontakurssille.

Mahtava opettajamme, Järvenpään Kukkatalon floristimestari Saija Sitolahti, perehdytti meidät talvisen - muttei vielä jouluisen - kranssin sitomiseen. Tavoitteena oli taiteilla kevyt ja raikas, pyöreä kranssi.

Olen niin monesti haaveillut kranssin sitomisesta, ja selannut toisten valokuvia Pinterestissa, mutta en ole rohjennut lähteä itse edes yrittämään.

Kuumaliiman keinoin olen kokeillut joskus käpykranssin valmistusta, ja hieman hapuilevin lopputuloksin sitäkin... Mutta tämän päiväisen tuokiomme jälkeen suorastaan pursuan ideoita, mistä kaikista kasveista ja materiaaleista haluaisin sitoa seuraavan kranssin - sillä tänään opin, että MINÄKIN osaan! :)

Onnistuminen - se on ihana tunne! ;)


Sidontakurssi inspiroi, ja tämä seura energisoi! <3

Aivan mahtavia tuttavuuksia on tämän blogiharrastuksen kautta löytynyt - bloggaamisen sosiaalinen puoli onkin ehkä heti se toiseksi paras juttu tässä harrastuksessa. Ja se paras puolihan on, kuten taisimmekin tuossa sitoessa yhdessä tuumailla, se blogin mahdollistama kanava oman luovuuden toteuttamiselle.


Olikin huikeaa vihdoin tavata kaikki ihan kasvotusten! Kaikki olivatkin minulle tuttuja blogiensa puolesta - jokaisen blogia olenkin jo tovin seurannut, ja lämmöllä suosittelen teitäkin tutustumaan - ja Mansikkatilan mailla -blogin Tainan kanssa ollaan tässä kesän ja syksyn mittaan ehditty jo pariin otteeseen kaffittelemaankin.

Oli myös todella mukavaa istahtaa alas yhdessä kahvikuppien kanssa ja jutella blogeista ja taustoistamme, sekä niistä yhteisistä mielenkiinnonkohteista, kuten kasveista ja kasvimaista, sisustamisesta ja vaikka niistä kauppareissulla takakonttiin ilmestyistä lampaista. ;)

Tämän pöydän ympärillä oli tänään mahtava energia! Kiitos kaikille teille! <3


Ja sitten niitä lopputuloksia tuolta kurssilta!

Tässä oma - elämäni ensimmäinen - sidottu kranssini:

*Paukuttelee henkisiä henkseleitään ylpeydellä*




Alla oleva kaunokainen on Hernepensaskujanteen Johannan käsialaa:



Kukkalan Sanna taisi olla ainoa meistä, joka onnistui pysymään tuossa annetussa tehtävässä, eli ohuen, herkän kranssin luomisessa... ;) Ihana! <3



Ja viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, Mansikkatilan mailla Tainan kaunis sidontatyö!


Upeaa nähdä, miten samoilla ohjeilla, samoista materiaaleista, taiteili jokainen tekijä aivan omanlaisensa versionsa - ei kahta samanlaista!

Tällä samalla ajatuksella jatkammekin näiden upeiden bloggaajien - sekä Järvenpään Kukkatalon - kanssa yhteisprojektia tulevina viikkoina, pysykää siis kuulolla! ;)


Kiitos Sanna, Taina, Johanna ja Jokke, sekä Saija! <3

24 kommenttia:

  1. Kiitos, kiitos Satu!<3 Oli ihana päivä! Aika tavalla on päässä pörrännyt kotiintulon jälkeen.;D Muistikirja on ollut illalla kovassa käytössä. Jos Saija luet tämän, niin ISO kiitos sinulle!<3

    Tämän postauksen voisi muuten tuonne Kukkailotteluun linkata...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin kanssa, että tästähän saisi kivasti myös tuon #Kukkailottelua -postauksen, kun en tänä perjantaina ehtinyt mukaan! ;) Nyt kun rohkaisit, niin taidan käydä linkkaamassa...! :)

      Pää on tosiaan täynnä ideoita, ja yhden DIY-jutunkin heti väsäsin, kun kotiin pääsin, ja toistakin jo aloittelin! ...Ja mittailinpa jo muutamaa huonekaluakin, että mitenkähän mahtuisi a) auton kyytiin b) siihen saamaamme tilaan... :D

      Ja varmaan kaksi kertaa jo automatkan aikanakin muuttui mieli värimaailmasta - mikä on vain hyvä merkki; selvästi sain tuhansia ideoita Järvenpään Kukkatalosta! ;)

      Poista
    2. Kuule, samoin olen miettinyt, mitä raijaan kaupalle ja, voiko seinään/kattoon ripustaa...Voi, kun tuo sisustajantaivas olisi hieman lähempänä minua!
      Mietin siellä sellaistakin vaihtoehtoa, että jos pystyttäisiin käyttämään sitä väliä tuulikaapin ja tiskin välissä..? Siinä oli pöytä ja katosta roikkui 2x Secto-valaisin.:) Olisi juuri sopiva kolo...;D
      Mä LUULEN, että mun värit on nyt selvät.:P

      Kiitos, kun linkitit!<3

      Poista
  2. Hienoja kransseja, kauniita ja herkkiä "oikeaoppisesti" sidottuina... ei ihme että innostuit:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Opin kolme asiaa tänään tuolla kurssilla; a) tekniikan näiden kranssien valmistamiseen b) katsomaan ympärilläni olevia kukkia, kasveja ja muita materiaaleja aivan uusin silmin b) luottamaan omiin taitoihini - kyllä minäkin osaan! Ja näin mahtavassa ohjauksessa ei kyllä voinut mennä vikaan! <3

      Poista
  3. Varmasti ihana ja inspiroiva päivä! Kranssien teko on ihanaa puuhaa. Mulla meni päivä koipi suorana kotisohvalla. Ei vaan kinttu parannu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kaima, voimia sinne sinulle!! <3 <3

      Kaikki tällainen käsillä tekeminen ja luova touhuaminen on kyllä rentouttavaa, ja arjen kiireet unohtuvat taka-alalle! Juuri passelia puuhaa lauantaille.

      Poista
  4. Nättejä kransseja olette tehneet, niissä on ripaus ensilumen keveyttä ja väriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Kyllä, näistä tuli juurikin talvisia, muttei vielä jouluisia - juuri täydellisiä näihin ensilumen hetkiin!

      Poista
  5. Huoh =) Aivan mahtava päivä, inspiroituminen ja innostuminen. sydämelliset kiitokset vielä sulle tämän ihkun päivän järjestämisestä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Kiitos teille!! Tällä energialla jaksaa taas porskuttaa arkea pitkän matkaa! Innolla odottelenkin jo myös tulevia viikkoja - niin mielenkiintoista nähdä, millaisia toteutuksia saamme loihdittua.

      Poista
  6. Tosi kauniita kransseja. Eipä ihme, että olet innostunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurssin jälkeen on koko ajan tuntosarvet olleet ylhäällä - mistä kaikesta voisikaan sitoa tällaisia kransseja?!? :)

      Poista
  7. Saija on taitava - varmasti teillä oli inspiroiva päivä. Kauniit kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saija on ihan mielettömän taitava! <3 Selailin jo Järvenpään Kukkatalon nettisivuilta muitakin kursseja, joille tahtoisin osallistua!

      Poista
  8. Upeita kransseja! Kyllä saat ansaitusti paukutella henkseleitä:)

    VastaaPoista
  9. Aivan ihania kransseja! Voin kuvitella teidän innostuksen määrän. Itseasiassa se tulee niin voimakkaana että teidän postauksia lukiessa inspiroituu itsekin. Upea yhteistyö. Jään odottamaan innolla tulevia juttuja ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu!! :) Ja mahtavaa, että innostus välittyi lukijoillekin meidän postauksistamme - ehkä siellä on ruudun takana jossakin joku, joka löysi myös rohkeuden lähteä reippaasti kokeilemaan kranssin tekoa! Ihanaa puuhaa!

      Poista
  10. Ihana kun olitte!
    Mahtava päivä, hienot kranssit ja innolla tulevaa!

    Saija//

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ´Saija ihan mahtavasta päivästä - ja kurssista! <3 Mielenkiintoinen ja inspiroiva joulun aika tiedossa! ;)

      Poista
  11. Teillä on ollut aivan ihanan näköinen seppelepaja! Hienoja tuotoksia :D

    VastaaPoista
  12. Ihanaa oli huomata tosiaan, kuinka erilaisia kaunokaisia saimme aikaiseksi samalla ohjeella ja samoista materiaaleista! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...