perjantai 21. lokakuuta 2016

Valokuvaretki Mäntsälän Kukan myymälään [#Kukkailottelua]

Tämän viikon #Kukkailottelua -valokuvahaasteeseen inspiroiduin itse asiassa samaisen haasteen takana olevan Mansikkatilan mailla -blogin aiemmasta postauksesta; Taina oli käynyt lokakuun alkupuolella valokuvaamassa paikallisessa kukkakaupassa, Kukka ja Sisustus Neilikassa, #Kukkailottelua -haastetta varten.

Joten, jo viime viikon haastetta varten suuntasin kamera kaulalla meidän omaan paikalliseen kukkakauppaan, Mäntsälän Kukkaan, joka avasi ovensa tovi sitten CityMarketin tiloissa. Tuolloin mukaan lähti ihana neilikka, josta lopulta julkaisinkin kahdet aivan erilaiset valokuvat molemmissa blogeissa - täällä Villa Kotirannassa, KLIK, ja yhteisblogissa, Something else -photoblog, KLIK.

Mutta tänään vuorossa nuo Mäntsälän Kukan myymälässä otetut valokuvat! :)
Osallistun tällä valokuvapostauksella Mansikkatilan mailla -blogin jokaviikkoiseen Kukkailotteluun! :)17 kommenttia:

 1. Kaunista ☺ Mikähän on tuo viherkasvi, jossa kuin lumpeen lehdet ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, nyt ei minusta ole kyllä mitään apua - lajiketuntemukseni on ihan auttamattoman surkea... :D Mutta muista kommenteista päättelisin, että lankaköynnös kyseessä!

   Poista
 2. Voi voi kun rupes tekee mieli ostaa viherkukkia. Ihana omalla tavallaan toi kaktus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä syksynä olen itsekin noita kaktuksia katsellut ihan uusin silmin - todella ihania asetelmia olen nähnyt! Ja tällaiselle onnettomalle kukkien hengissäpitäjälle, kuin mina, kaktus voisikin olla varma valinta... ;)

   Poista
 3. Tuo on niin kiva idea käydä tutustumassa kukkakauppaan! Ja saa samalla ihania kuvia arkistoon ja postauksiin. Kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusin silmin olen katsellut myös sisustuskauppoja - inspiraatio valokuvaamiseen saattaa löytyä yllättävästäkin paikasta. Pitää aina olla kamera mukana, missä tahaansa liikkuukaan! ;)

   Poista
 4. Jos joku osaa pitää kodinonnin hengissä, kertokoon !:) Kasvitt on aina ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! En mä ainakaan ole koskaan saanut sitä säilymään.:))Enkä muuten kummituspuuta tai lankaköynnöstä sisällä...:P

   Poista
  2. Kodinonnea minulla ei olekaan koskaan ollut itsellä - ja näillä myyntipuheilla en taida sitä uskaltaa edes kokeilla! :D Mutta Taina, kummituspuu on mystisesti täällä minulla edelleen hyvinvoivana keittiön ruokapöydällä - jopa sen autossa vietetyn raksapäivänkin jälkeen! :)

   Poista
 5. Kukkakaupat on vaarallisia paikkoja. ;) Harmi, etten ole kummoinenkaan viherpeukalo. Nytkin lankaköynnös kuolemassa pystyyn. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkakauppaan täytyisi aina lähteä lapsen kanssa, tai muuten vain kovassa kiireessä, ettei ehdi jäämään ihastelemaan liikaa - ne ihastelut kun yleensä johtaa todellakin täyteen ostoskoriin....! :) Aina elättelen toivoa, että jospa tällä kertaa tekisin jotain oikein, ja kukkaset pysyisivät hengissä, mutta viimeistään talvi ja pimeys vie voimat niin kukista kuin kastelijastakin... ;)

   Poista
 6. Voi, mun tekis taas mieli kukkaostoksille! Olen toivoton, ja näistä sun kuvista tuli vain pahempi viherkasvikuume.;D Uusi amppelikin odottaa postissa hakijaa, ja siihen tarvis hommata jotain elävää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuhh, uusi amppeli! <3 Mä haaveilen makramee -kurssille osallistumisesta ja oman amppelin solmimisesta... Oi, sitä aikaa, mistä sitä saisi lisää?!

   Poista
 7. Kauniita kukkia ja kukkakauppa on kyllä inspiroiva ympäristö. Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun makro-objektiivin saisin aikaiseksi ostaa, niin mitään muuta en toviin varmasti julkaisisikaan, kuin kukkakuvia läheltä, ja vielä lähempää! :D Ihanan inspiroivia valokuvauskohteita!

   Poista
 8. Näyttää ihan joltain muumien haamulta tuo yksi kaktus tuolla taustalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! :D Halloween -henkiseen asetelmaan muuten loistokaktus!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...