sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Kummittelua keittiössä

Raksalla remontin merkeissä aherretun lauantain jälkeen oli ansaittua nautintoa käperrellä kotosalla hämässä syysillassa, syödä pizzaa ja käydä saunomassa pienimmän pojan simahdettua unille. Poksautettiinpa miehen kanssa myös hieman (alkoholitonta) kuplivaa remontin etenemisen kunniaksi.

Oikeaa parisuhteen laatuaikaa tuollainen kotoilu! :)

Kävipä meitä raksalla myös moikkaamassa ihana Mansikkatilan mailla -blogin Tainakin. Villa Kotiranta -kierroksen jälkeen istahtahdimme syysauringon lämpöön raksan kupeeseen termarikaffeille - Tainan herkullisiin tarjoiluihin verrattuna meidän dominokeksit ja korput Ikean muovirasiassa oli vähän sketsi, mutta onneksi molemmilla on tuota hersyvää huumorintajua riittämiin! :D

Taina lahjoi minua elämäni ensimmäisellä kummituskukalla, eli Corokialla, eli tuhkapensaalla - ja tuosta kauniista tuliaisesta intoutuneena saapui keittiöömme jo hieman talvisempi tunnelma. Oi, kyllä nyt kelpaa taas nauttia hiljaisien aamuhetkien kaffeja tuikkujen valossa! <3


Kummituskukka sai seurakseen kirpputoreilta löytämäni jalalliset tarjoilukulhot, jotka sopivat kauniisti hieman talvisempaan sisustukseen tuikkukipoiksi. Tosi en uskalla näitä jättää valvomatta keittiöön palavine tuikkuineen, sillä en vielä tiedä, kuinka hyvin tuo vanha lasi kestää tuikun kuumenemista...!


Myös viime talvena Tokmannilta ostetut tabletit pääsivät uudelleen esille, ja aiemmin pöydällä ollut vahaliina siirtyi kaapin puolelle - pihlajanmarjakuosi tuli tämän vuoden osalta jo sesonkinsa päähän.


Voi olla, että joudun myöhemmin talven puolelle käännyttäessä siirtämään tämän kummituskukan tuonne olohuoneen puolelle, minne talvisinkin aurinko ylettyy paistamaan; tämä lajike kun mitä ilmeisemmin pitää valoisasta paikasta, muttei viihdy suorassa auringonpaisteessa - piti ihan googlata... ;)


Pimenevät illat ja kynttilän valo luovatkin oivalliset puitteet kummituskukalle - ainakin nimensä puolesta. ;)

Ehkäpä halloweenia varten kannan kasvimaalta vielä pari viimeistä oranssia pikkukurpitsaa tähän asetelmaan...Kiitos, Taina, mahtavasta tuliaisesta - ja kiva kun kävit! Piristi päivää kummasti! :)


Tunnelmallista sunnuntaita kaikille!6 kommenttia:

 1. Kummituspuu on ihana. Sisällä ja kesällä terdellä. Ruuhkavuosien aikana on hyvä poksautella aina kun sopiva hetki tulee. Lyhyet parisuhdehetketkin ovat silloin kullan arvoisia. Kouluikäisten äitinä ihan ihmettelen, kun on taas aikaa itsellekin. Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kyllä vähän naureskeltu itsekin, kun ihan parasta, mitä viikonloppuisin keksii, on sauna lasten nukahdettua ja hyvä sarja Netflixistä - herkutellen karkeilla ja sipseillä lapsilta salaa. :D Ja tietenkin viimeistään klo 22 unille. Parhautta! <3

   Poista
 2. Voi, oli ihana käydä ja tunnen olevani etuoikeutettu, kun pääsin näkemään raksanne nyt, kun rakentaminen on alussa!:) Kyllä siitä tulee upea!<3 Mä muuten goglasin, kuten sanoitte, ja muistelen, että olen niitä uutiskuvia nähnyt joskus aikoinaan.;))
  Tulen mielelläni toistekin, ihan sama vaikkei olis mitään tarjottavaa!<3 Sitä paitsi minäkin pystyn kuvittelemaan teidän ihanan keittiön ja sitten varmaan maistellaan niitä miehesi leipomia mokkapaloja.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukavaa kyllä päästä kertomaan suunnitelmista - niin paljon ollaan kahdestaan miehen kanssa niitä mietitty, että uusi korvapari oli enemmän kuin tervetullut! Ja kiitos kommenteistasi niihin lattialaattoihin liittyen - kyllä ne harmaat ovat meidän valintamme! :)
   Oi, miehen kuuluisat mokkapalat - hyvää kannattaa kyllä hieman odottaakin! ;) Toki ehkäpä tässä vuoden sisään, ennen raksan valmistumista, ehditään noita mokkapaloja maistella täällä nykyisessäkin kodissa... ;)
   Ihanaa, aurinkoista viikkoa, Taina!

   Poista
 3. Vai että kummituspuu.. Empä oo moista nähnyt, aika kiva :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kun näitä uusia lajikkeita aina löytyy! :) Mulla häviäisi helposti tunti jos toinenkin kukkakaupoissa ihmetellessä, jos vain lapset antaisivat myöten... ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...