sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Uudet Hemtex -tyynyt verannalle


Ihanan aurinkoista, mutta napakan kipakkaa sunnuntaita täältä Mäntsälän maaseudulta!

Perheen kaksi isointa miestä heräsivät jo seitsemän jälkeen, ja aamupalan jälkeen huimasti topattuina suuntasivat pilkille - hatun noston arvoinen suoritus!

Ulkolämpötilan mittari meiltä puuttuu, mutta veikkaan yli -20C, sillä toinen autoista ei suostunut kuin pihisemään ja poika palasi vielä kertaalleen ennen lähtöä lisäämään kolmannen paksun paidan ylleen...

Minä puolestaan jäin kotiin pienemmän pojan kanssa leppoisasti lämmittämään tupaa pönttöuunilla ja nauttimaan aamukahvia ikkunan läpi viileästi paistavan auringon paisteeseen. Sisällä lämpöä sentään ennen uunin lämmitystäkin jo yli +20C, joten olen varsin tyytyväinen tähän työn jakoon. ;)

Pakkasessa pilkkimisen sijaan ajattelin laittaa teille jakoon eilen ottamani valokuvat uusimmista tyynylöydöistä!


Oli jo ennen joulua ihastellut paikallisessa Citymarketissa näitä punavalkoisia Hemtexin tyynyjä, jotka sopivat kauniisti vanhan talon tunnelmaan, mutta ostopäätöksen tekeminen nopeilla kauppareissuilla venyi ja venyi, ja lopulta ehdin jo tyynyt unohtaakin.

Vasta nyt, kun puolivahingossa kuluneella viikolla löysin ne alennuskorista 4€ kappalehintaan, tartuin tilaisuuteen ja ostin niitä kaksi. Hinta oli sinällään jo aivan naurettavan halpa, sillä pelkkää sisätyynyäkään et meinaa saada alle neljällä eurolla, jos itse tyynynpäällisen ompelet!


Vanhana vastavärien ja runsaiden kuvioiden rakastajana tykästyin heti punaisen ja vihreän sävyjen yhdistelmään!

Vajaa kuukausi sitten kerroinkin noista verannalle aiemmin löytyneistä tyynyistä ja puusohvan verhoilukankaasta; vihreä tyyny on HM Home:n verkkokaupan alennusmyynneistä parilla eurolla löytynyt, ja patjan verhoiluun käytin samaisesta alennusmyynnistä tilattua pöytäliinaa. Vihertävänkeltainen Finlaysonin tyyny löytyi kirpputorilta 0,50€ hintaan.


Kevätaurinko paistaa verannalle jo niin kauniisti - ja verannan kahvipöydälle nostamani huonekasvit suorastaan kukoistavat etelään suuntautuvien ikkunoiden äärellä! Odottelen jo itsekin kovasti kesää ja kahvihetkiä verannalla, en nimittäin ole vielä ehtinyt istahtaa kahvikupin ääreen tuolle puusohvalle.

...Meinasin jo kirjoittaa, että ehkäpä tänään sen teen, mutta sitten muistinkin, että kunhan miehet saapuvat kalareissultaan on lounasaika, jonka jälkeen hiihtokisoihin lähtö ja iltapäiväksi suunnittelimme uimahallissa piipahtamista. :)

Sunnuntait - lapsiperheessä harvoin pelkkää rauhallista kahvista nautiskelua... ;)


Nyt läppäri kiinni ja Lego -leikkien pariin!


Aurinkoista ja leppoisien touhujen täytteistä sunnuntaita kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...