tiistai 29. elokuuta 2017

Täydelliset lasipurkit ja pumppupullo tulevaan kotiin

Olen vihdoin päässyt siihen ihanaan piensisustustavaroiden hankintavaiheeseen remontissamme! Muutto lähestyy, tavarat alkavat vihdoin löytää tiensä joko muuttolaatikkoon tai kirppiskasaan, ja mielessä pyörivät ne tavarat, joiden hankinta on vielä suorittamatta.

Tai voiko piensisustusesineiden hankinnasta edes käyttää termiä 'suorittaa'?! :D

Jaoinkin muutama päivä sitten valokuvia Jyskistä löytämistäni keittiöpyyhkeistä, ja samalla ostosreissulla tarttui mukaani myös TÄYDELLISET säilytyspurnukat ja saippuapumppupullo, joita olinkin jo tovin etsinyt.


Muistatteko millaisen tunnelmakuvan loin yläkerran wc- ja suihkutilasta melkein puolitoista vuotta sitten?

Tämän suunnitelman mukaan on hieman pelottavankin tehokkaasti pystytty materiaaleja ja värejä valitsemaan, eikä suunnitelmaan oli juurikaan isompia muutoksia jouduttu/päädytty tekemään:


En olisi voinut kuvitella sopivampia lasisia purnukoita tai pumppupulloa, kuin nämä Lucksta -tuotteet!


 ...Ja hintatietoiselle, tai suoraan sanottuna 'pihille piensisustajalle', nuo Lucksta -tuotteiden hinnat olivat täydelliset; tämä pumppupullo 4,99€, ja....


...Nämä lasipurnukat metallikansin 3,99€/kpl!

Tosin kurkistin nyt Jyskin nettikaupasta, että kyseiset tuotteet ovat nyt saatavilla kampanjatuotteina alennuksessa: pumppupullo 3€ ja purnukka samoin 3€/kpl. ...Hmph, olisi pitänyt vielä hetki malttaa odottaa.... ;)


Tuon purnukan kansi on muuten todella tiivis! Mietin jo hetken puolivakavissani, että tyhjentäisin ei-niin-nätit muoviset kasvovoidepakkaukset näihin, mutta olisikohan se jo liioittelua, vaikka kuinka rakastaisikin purkittamista?! :D


Harkitsin tuota lasisävyn valintaa pidemmän tovin, sillä tarjolla oli myös todella kaunis roosan sävyinen lasi...

Ehkä hulluttelen, ja haen tuolla alennetulla hinnalla vielä parit roosatkin varastoon odottelemaan, että harmaa-vihreä -kausi kylpyhuoneessamme joskus päättyy. ...Kunhan nyt pääsisi alkamaankaan, vielä pitää hetki odotella, ennenkuin näitäkään saan otettua käyttöön! ;)

2 kommenttia:

 1. Kauniit purnukat ja pumppupullo, mäkin ostaisin tollaset.
  Hyvän löydön teit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä herkut! Ja ne roosat olivat niin kauniit, että vieläkin ihan vakavissaan harkitsen niiden ostamista odottelemaan sopivaa hetkeä...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...