lauantai 19. elokuuta 2017

Lepaa 2017 -esillepanoni [3/3]


*Kaupallinen yhteistyö: Orthex & Huiskula

Vielä kertaalleen palaan valtavalla valokuvamäärällä Lepaa 2017 -tapahtuman esillepanoon, jonka toteutin yhteistyössä Orthexin ja Huiskulan kanssa.

Kahdessa aiemmassa postauksessa olenkin jo esitellyt rullakon somistuksen, sekä oman messuloossini keskiosan eurolava asetelmat - tänään puolestaan vuorossa on kolmas, vasemman reunan esillepanokokonaisuus.


Tätä asetelmaa varten toin kotoa yhden vanhan kelan (joka on hieman ns. peruskokoa pienempi), kauniisti ruostuneen lasipullon metallikorin, josta mieheni tuunasi minulle tilauksesta pari kesää sitten pöydän sahaamalla kelasta korille kannen, pari vanhaa puulaatikkoa ja yhden sateissa ruostuneen rautatangon.

Messuloossissa minua odotti eurolava, sekä Orthexin Eden -sarjan valkoinen Yrittiruukkusetti ja Huiskulan pallo- ja amppelikrysanteemit, hopealangat, lankaköynnökset, sekä pinkit ja valkoiset syklaamit.


Kelasta tehdyn pöydän päälle laskin amppelikrysanteemin - kukkien punertava sävy on niin kaunis tuota harmaantunutta puupintaa vasten.


Remontin myötä vanhasta puuverstaastamme löytyneestä naulalaatikosta sain hauskan kukkalaatikon kelapöydän alatasolle.

Tämän esillepanon myötä tästä lankaköynnöksestä, sekä valkeasta syklaamista on tullut uudet suosikkini kesäisiin asetelmiin - takuulla löytyvät ensi kesänä myös omalta terassilta!

 
Naulalaatikkoon mahtui lopulta myös suuri pallokrysanteemi tuon lankaköynnöksen lisäksi!


Odotan oikein innolla tuonne messualueelle palaamista, jotta pääsen ottamaan vielä muutan lisäkuvan, jos krysanteemit olisivat vaikka muutaman viime päivän aikana ehtineet puhjeta kunnolla kukkaan!


Ruostuneen metallikorin sisälle nostin hopealankaa, ja pujottelin varsia rönsyilemään korin aukoista alla olevaa lavaa pitkin.

Korin sisälle, hopealangan muodostamaan pehmeään pesään nostin myös yhden pinkin syklaamin väriläiskäksi.


Pienemmät pinkit syklaamit päätyivät puuverstaasta löytyneeseen Oy Alkoholiliike Ab:n pakkauslaatikkoon!

Kihertelin pitkään tyytyväisenä tämän laatikon löytymisen jälkeen - mikä aarre olikaan piilossa vanhan purukasan seassa! :)


...Tällaiset pienet hauskat salaisuudet, kuten tuo Alkoholiliikkeen leima tuossa laatikon päädyssä, ovat niitä ihania yllätyksiä, joita rakastan viljellä myös kotimme sisustuksessa!

Koskaan ei tulisi voida yhdellä silmäyksellä nähdä kaikkea, mitä tila pitää sisällään - jotta jokaisen kätketyn aarteen voi löytää, tulee kierrellä ja ihmetellä pidemmän aikaa, ja useamman kerrankin!

Tämä 'sisustussääntöni' pätee niin kodin sisustukseen, kuin puutarhaankin!


Tähän asetelmaan jos lisäisi vielä kauniisti harmaantuneen vanhan, puisen terassituolin, niin istuisin tässä jokaisena kesän aamuna nauttimassa aamukahvini - ihastellen samalla puutarhaa ja kasvimaata!


Romuromantiikka hyppäsi esillepanossani myös pöydälle, ja tuunasin telineen hinnastolle vanhasta rautatangosta.

...Tähän voisi ripustaa vaikka pidemmänkin listan tuotteita - kentien pahville kirjoitettuna ja juuttinarulla roikkumaan solmien? Vinkvink!


Pienet, pinkit syklaamit saivat seurakseen hopealangan, ja kauniiksi ruukuiksi tuon Orthexin valkoisen Eden Yrttiruukkusetin.

Kyseinen ruukkusarja on varusteltu kestokastelujärjestelmällä ja erillisellä altakastelumatolla - ja mikä parasta; kun ruukkuja käyttää kaupasta ostettujen yrttien kanssa, ei yrttejä tarvitse poistaa alkuperäisistä ruukuistaan, vaan nostaa suoraan sellaisinaan näihin Orthexin ruukkuihin!


Kuten aiemmassa postauksessa jo totesin;

Jos Villa Kotiranta olisi kukkakauppa, tällaiselle siellä näyttäisi!


Pääsen tänään itsekin vihdoin piipahtamaan paikan päällä  ja kiertelemään tapahtuma-aluetta - kovasti odotan varsinkin Huiskulan osastoa!

Lupaan napata valokuvia myös kolmesta muusta esillepanosta, joita en aiemmin ole vielä päässytkään kuvaamaan (esillepanomme valmistuivat keskiviikkona hieman eri aikoihin, ja minä olin jo ensimmäisenä kääntämässä autoa kotia kohti - lasten iltapuuhille ehtiäkseni).

Palailen koneen äärelle siis pikaisesti jakamaan myös Mansikkatilan mailla, Hernepensaskujanne ja Versoja Vaahteramäeltä -bloggaajien ihanat ideat! :)


Jos ehdit, niin hurauta ihmeessä vielä tänään Hattulaan, ja tule tutustumaan tapahtumaan!


Ehkä messualueella törmätään! :)

3 kommenttia:

 1. Tosi kaunis esillepano! Ihanaa ruostetta ja kulunutta puuta.

  VastaaPoista
 2. Olet laittanut kukat hienosti esille. Toi rautakori on ihana. Kyllä syklaami on kaunis kukka ja vielä ton värisenä.
  Kiva oli kattella kuviasi.

  VastaaPoista
 3. Tuon ruosteisen korin olisin voinut viedä kotiin, mutta kun...ei sopinut :/
  Hienosti sait kaikki pakattua! Oli kiva vihdoinkin tavata livenä...silleen pikaisesti... <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...