perjantai 18. elokuuta 2017

Lepaa 2017 -esillepanoni [2/3] & ARVONTA!


*Kaupallinen yhteistyö: Orthex & HuiskulaEilen käynnistyi Lepaa 2017 -tapahtuma Hattulassa, Hämeenlinnan pohjoispuolella. Kyseinen tapahtuma on puutarha- ja viheralan ammattilaistapahtuma, mutta tapahtumaan voi osallistua kuka tahaansa, vaikka kotipuutarhanhoidosta kiinnostunut! Tapahtuma on avoinna vielä tänään ja huomenna, 18.-19.8.

[Postauksen lopusta löytyvät ohjeet, kuinka voit osallistua arvontaan ja voittaa l2 hengen lippupaketin tapahtumaan lauantaille!]

175 näytteilleasettajan joukosta löytyy takuulla jokaiselle jotakin!

Itsekin olen tapahtumaan lauantaina osallistumassa, enkä malta odottaa, että pääsen esimerkiksi Huiskulan messuloossia tutkimaan. Uuden kodin pihaan ovat vielä perennat ja pensaat valitsematta, ja veikkaanpa, että lauantaina löydän monen monta ihanuutta ostoslistalleni... :)Inspiraatiota olen myös itsekin pyrkinyt tapahtuman kävijöille luomaan, kuten eilen jo blogissakin kerroin: saimme Mansikkatilan mailla, Hernepensaskujanne ja Versoja Vaahteramäeltä -blogien kanssa mielenkiintoisen haasteen luoda kasvirullakosta, eurolavoista, Orthexin ruukuista ja Huiskulan kukista inspiroivia, omanlaisiamme esillepanoja - inspiroimaan niin puutarha-alan ammattilaisia, kuin kotipuutarhureitakin.

Jaoin eilen valokuvia oman esillepanoni ensimmäisestä osasta, rullakosta, jossa pääosassa olivat valkoiset ja punaiset syklaamit, hopealanka ja lankaköynnös. Rullakon päätyyn ripustin myös amppelikrysanteemin.

Tänään siirrytään somistuksen keskimmäiseen osaan, jossa vanhoja eurolavoja hyödyntäen pääsevät päärooliin pinkit syklaamit, hopealanka ja pallokrysanteemit.


Tuon vanhan työkalulaatikon olen ostanut ystävältäni, joka aikoinaan pelasti sen kirpputorilta, mutta jäi lopulta hänellä tarpeettomaksi.

Laatikkoon mahtui kauniisti niin syklaameja, kuin krysanteemejakin!


Hopealankaa asettelin harvalautaisen lavan väleihin pehmentämään vaikutelmaa.


Saimme Orthexilta esillepanoa varten Eden -sarjan ruukkuja, joista nämä 58cm korkeat ruukut pääsivät rullakon reunoille. Asettelin niihin mm. kahta eri väristä pallokrysanteemia.


Eden -sarjan kaksi 28cm korkeaa ruukkua nostin pensasaitaa vasten nojaavalle eurolavalle - apuna käytin kulmarautaa kannattimena ja pellavaista narua.

Kiva kikka vaikka omalle terassille tai parvekkeelle!


Kaikkien neljän esillepanon kesken järjestetään äänestys yleisön suosikista:

Villa Kotiranta kilpailee numerolla 3!


Jotta pääsisit paikalle tutustumaan kaikkiin esillepanoihin tarkemmin - ja äänestämään suosikkiasi - laitetaan arvontaan kaksi (2) kappaletta pääsylippuja Lepaa 2017 -tapahtumaan (arvo 15€/kpl)!


Voit osallistua arvontaan 1 arvalla olemalla blogin lukija (tai liittymällä lukijaksi)
Toisen arvan saat, jos lisäksi kommentoit alle, miten SINÄ somistaisit rullakon samoilla kasveilla! :)
Hihkaise alle kommentteihin, monellako arvalla osallistut!


Koska tapahtuma on avoinna vielä tänään ja huomenna, 18.-19.8.2017, laitetaan arvonta pikaisesti käyntiin ja lippujen voittaja julkistetaan TÄNÄÄN illalla.

Osallistumisaikaa siis vain klo18 asti!
Liput odottavat voittajaa tapahtuman lippukassalla.


Lisäinfoa tapahtumasta, sekä saapumisohjeet ja ohjelman löydät täältä; KLIK!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...