lauantai 26. elokuuta 2017

Valokuvia Lepaa 2017 -tapahtuman kukkakahvilasta [#Kukkailottelua]


Vauhdikas päivä remonttitouhujen parissa vei tästä tytöstä kaikki energiat tällä kertaa - vaikka kyseessä olikin harvinaisen helppo raksapäivä vaatekaappeja Ikeasta noutaen ja huoneita siivoille, jotta huomenna pääsemme kasaamaan neljätoista vaatekaappia - joten tämän viikon Kukkailottelua -haasteeseen osallistunkin postauksella, jossa kuvat saavat taas kertoa tarinaa puolestani.

Nämä valokuvat otin Lepaa 2017 -tapahtuman Kukkakahvilasta, jossa oli esillä runsas valikoima kasveja kera tunnistetiedoin.


Mikä loistava keino bongata omaan pihaan ja puutarhaan sopivia lajikkeita!


Toivottelen aurinkoa ja hyvää mieltä viikonloppuunne näiden kuvien myötä, ja lupaan palailla pian viimeisimpien raksakuulumisten merkeissä blogin pariin.


Pitäkäähän peukkuja, että saamme huomenna yli kymmenen metrin pituudelta kaappeja kasattua ja asennettua paikoilleen! ;)
Osallistun tällä valokuvapostauksella Mansikkatilan mailla -blogin jokaviikkoiseen Kukkailotteluun! :)


http://mansikkatilanmailla.blogspot.fi/


10 kommenttia:

 1. Ai että mitä kukkaloistoa! Oma suosikkini on tuo valko-vaaleanpunainen pelargoni. Meillä oli niitä tänä kesänä parvekepuutarhassakin. :)

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä puolestaan menetin sydämeni tuolle pehmytmesiheinälle, joka oli istutettu tummaan kukkatasoon! <3 Nuo heinät ja matalat peitekasvit ovat itselleni vielä vieraita, joten oli todella mukava nähdä kasvit livenä nimien kanssa - googlaamalla lajien tutkiminen ei ole ihan yhtä palkitsevaa... ;)

   Poista
 2. Onpa kaunista kukkaloistoa :).
  Itse sitä paljon arvostaa ulkokasvien tuomaa piristystä pihapiiriin, vaikka itse onkin vielä tyydyttävä parvekkeen tarjoamaan tilaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta parvekkeellehan saa luotua mitä ihanempia puutarhoja! <3 Vanhan kotini terassille (parvekkeen kokoinen) haaveilin viherseinästä - ehdin tosin muuttamaan ennen kuin sain asialle tehtyä mitään... :D

   Poista
 3. Se kukkakahvila oli IHANA <3 Muutama kuva tuli sieltäkin napattua...
  Mukavia kaappisulkeisia...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä olisi mennyt kyllä useampikin kupponen kahvia ihan vain istuskellen ja ihastellen! <3

   ...Ihan kaikkia kaappeja en saanut vielä eilen kasaan, vaikka kovasti ahkeroinkin; tunnissa tämä tulosvastuullinen remppaaja kasasi yksin kolmesta neljään kappaletta metrin levyistä kaappirunkoa! :) Nyt on valmiina sitten kuusi kappaletta metrisiä ja kaksi puolimetristä, eli yli puolet valmiina, JES! :D

   Poista
 4. Ihanat oli kukkaset, ja kiva kahvitella!<3

  Hyvä sinä!! Mä epäilen, että kasaamatta jäis, jos mun pitäis ryhtyä Ikean kaappeja kasaamaan...Onneksi mies on toistaiseksi tyytynyt osaansa, kun on ollut kasattavaa.;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otetaan pian uudelleen!! <3

   Ensimmäinen kaappi vei reilut 20 minuuttia, kun piti jokaista ruuvia ja reikää ihmetellä ja laskea, mutta loppuvaiheessa kaapin sai kasaan vajaassa kymmenessä minuutissa (laskettuna siitä hetkestä, kun paketin oli viimein saanut revittyä auki - todella tiukasti liimattuja penteleet), kun löysi sopivan liukuhihnataktiikan! :D

   ...Tosin mies laittoi seuraavana päivänä pari valokuvaa, kun oli alkanut asentamaan kaappeja paikoilleen, että olin vauhdissa vetänyt parissa kohtaa myös mutkia suoraksikin.... :D :D Onneksi riitti miehellä huumorintaju! ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...