keskiviikko 2. elokuuta 2017

Inspiraatiota sisustamiseen ja ohjeita DIY-projekteihin vuoden jokaiselle viikolle


*Kaupallinen yhteistyö, Kustannus-Mäkelä


Esittelin viime huhtikuussa inspiroivimman sisustuskirjan aikoihin; Kodin kaunis vintagetyyli (Susanna Zacke & Sania Hedengren, Kustannus-Mäkelä Oy).

Tuo kirja on edelleen parhaalla paikalla olohuoneessamme, aina helposti käsien ulottuvilla, kun kaipaan ideoita ja inspiraatiota oman kotini sisustamiseen, mutta tovi sitten kirjan rinnalle hyllyyn ilmestyi samojen tekijöiden uusi teos; 52 Sisustusideaa kotiin (Susanna Zacke & Sania Hedengren, Kustannus-Mäkelä Oy).


Kuten kirjan nimestäkin voi päätellä, on noiden koreiden kansien sisään piilotettu sisustus-, tuunaus- ja askarteluideoita vuoden jokaiselle viikolle.Niin minun näköiseni kirja - löysin monen monta ideaa, joita olin joko itse joskus kokeillut tai joihin olin ohjetta koettanut aiemmin jo löytää!

Tämä kirja inspiroi minua löytämään yhä jatkossakin uusia tapoja hyödyntää vanhoja esineitä, ja antaa roskalavatuomion saaneille tavaroille vielä uuden elämän. :)


Tässä kirjassa olevien ideoiden toteuttaminen on myös tehty lukijalle helpoksi, sillä työvaiheet on avattu selkein työohjein ja työvaihekuvin. Esimerkiksi kauniin puulaatikon tekeminen itse ei enää näiden ohjeiden läpikäynnin jälkeen tunnu tippaakaan liian haastavalle! :)


...To Do -listallani onkin taas useampi pieni ja vähän suurempikin projekti odottelemassa... ;)

Eikä vain tuunausideoita, vaan myös hauskoja vinkkejä ja sisustusideoita, kuinka vaikka saman sohvan ympärillä tekstiilejä ja piensisustusta muuttamalla voit saada kolme aivan erilaista tunnelmaa olohuoneeseen.

Tästä kirjasta löysin myös ratkaisun tulevan kotimme verannan vaatesäilytykseenkin!


Kirjan ideat on toteutettavissa pienin kustannuksin, tai jopa ilmaiseksi kodeista jo löytyvin tarvikkein, ja ohjeita on tosiaan helppo noudattaa.

Myös isompi poikani selasi kirjan innoissaan läpi, ja löysi askarteluohjeen näyttävään tauluun, jollaista vähän jo häneltä tilailin mittatilaustyönä tulevaan kotiimme. ;)

Mielestäni tämä kirja sopiikin vaikka tuliaisiksi ensimmäiseen omaan kotiin muuttaneelle nuorelle, tai vaikka viemisiksi tuunaamisesta ja sisustamisesta innostuneelle ystävälle!


Suosittelen ehdottomasti tutustumaan kirjaan, ja nappaamaan omaan kotiin sopivat ideat toteutukseen!

Vinkvink, tämän viikon vinkkinä on valaisin vanhasta lasipullosta.

4 kommenttia:

 1. Näyttää mielenkiintoiselta. Täytyypä tutustua tarkemmin jos tulee vastaan. Kirja sopisi hyvin syysiltojen lukemistoon ja kotoiluun. Leppoisaa loppuviikkoa. Terkuin Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan!! Nämä Susanna Zacken ja Sania Hedengrenin kirjat ovat omia suosikkejani - aina löydän ideoita toteutettavaksi omassa, värikkäässä kodissani! :)

   Aurinkoisempaa, ja todellakin leppoisaa, kotoilun täyttämää loppuviikkoa sinullekin, Katja! <3

   Poista
 2. Mä löysin kirpparilta parilla egellä samojen tekijöiden Käden taikoja-kirjan, ja sekin oli tosi kiva! Täytyy etsiskellä kirjastosta tuota uusinta. 😊

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen kirja, kiva katsella, vaikka en tekisikään mitään :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...