lauantai 15. heinäkuuta 2017

Nykyinen kotimme Kotiblogit (3/2017) -lehdessä [#Kukkailottelua]


*Kaupallinen yhteistyö


Kaiken tämän kesän aikaisen remonttikiireen keskellä en ole tainnut vielä täällä blogissa mainitakaan (Instassa ja Facebookissa olen ilosanomaa toki jo ehtinyt levittämään), mutta nykyinen kotimme on esittelyssä uusimmassa Kotiblogit -lehdessä (3/2017)! :)

Myönnetään, että oli todella jännittävä kokemus päästä mukaan tekemään juttua omasta kodista - vaikka valokuvaan ja kirjoitan samalla aiheella melkein päivittäin, oli mielenkiintoinen haaste kirjoittaa esittelyä, sillä halusin sen antavan jotain uutta myös blogiani lukeville.

Kolmen aukeaman verran tekstiä ja kuvia sitten tulikin lopulta - ja silti paljon valokuvia myös jäi julkaisematta! :) ...Innostuin valokuvaamaan siis oikein huolella...

Ajattelinkin tänään, vielä ennen raksalle lähtöä, julkaista joitakin lehdestä pois jääneitä valokuvia - nämä ovat kaikki olohuoneestamme, kuten suurin osa jo varmasti tunnistaakin.

Halusin nostaa nämä olohuoneesta otetut kuvat esille tämän julkaisun lopussa olevien kukkakuvien vuoksi (joilla osallistun tällä viikolla myös #Kukkailottelua -haasteeseen); paikallisen kukkakaupan, Mäntsälän Kukan, floristi Petra Pernu loihti kuvauksia varten mielettömän upeat asetelmat ja kimput! Keittiöömme sopiva, pieniin lasipurkkeihin sommiteltu asetelma, sekä makuuhuoneen kesäyön unelmakimppu löytyvätkin Kotoblogit -lehdestä, mutta tässä postauksessa esiintyvä juhlava asetelma jäi printtiversiosta lopulta valitettavasti pois.

Asetelma on yksi kauneimmista näkemistäni, enkä missään tapauksessa halunnut sen jäävän teiltä näkemättä, joten ilolla laitetaan kuvat jakoon! :)


Alla olevasta valokuvasta aivan pakko mainita, että ihan periaatteesta jätin pienemmän pojan leikit korjaamatta piiloon leikkinurkkauksesta! Ihmettelen aina niitä supersiistejä, ja välillä melkein kliinisiä, lastenhuoneita, joissa ei arvaisi lasten ikinä leikkivän, sillä kaikki lelut on piilotettu pois kuvauksien ajaksi.


Tavallisissa kodeissa - ja myös niissä sisustuslehtiin päätyneissä kodeissa, jotka nekin suurimmaksi osaksi ovat ihan tavallisia koteja - lapset leikkivät, ja lasten leikkien kuuluu näkyä!


Kuten olen aiemminkin todennut, kuuluu koti koko perheelle, eikä se ole vain äidin ikioma sisustusleikkikenttä. ;)


Alla olevissa valokuvissa tuo kaunis asetelma, jonka floristi Petra Pernu loihti myymälään viemääni vanhaan pöytäkellon lasikupuun.

IHANA!

Asetelmassa on käytetty daaliaa, jaloangervoa ja harsokukkaa kauniisti kerroksittain.


Lupaan tehdä vielä pikemmiten oman postauksen muistakin Petran kuvauksia varten tekemistä luomuksista!

*Iso kiitos, Petra - jälleen kerran olit mahtava! Minulla on taas muutama uusi maljakko hankittuna, koetan ehtiä pikemmiten niiden kanssa poikkeamaan kukkaostoksille!*

Ja suosittelen kauppareissulla pysähtymään lehtihyllyllä, ja nappaamaan mukaan uusimman Kotiblogit -lehden - kauniita kesäkoteja tuo numero täynnä kannesta kanteen! :)

http://www.parhaatblogit.fi/lifestyle/sisustus/
Osallistun tällä valokuvapostauksella Mansikkatilan mailla -blogin jokaviikkoiseen Kukkailotteluun! :)


4 kommenttia:

 1. Onnea! Eikä ole ihme että kotianne on kuvattu, niin kaunista teillä on. -Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anneli, kauniista kommentistasi tuli todella hyvä mieli! <3 Valokuvat ovat itse asiassa itseni ottamia - olisi tosin mielenkiintoista nähdä, mihin yksityiskohtiin vieras ihminen kiinnittäisi huomiota kodissamme, ja millaiset valokuvat kodistamme saisi jonkun toisen ottamana! :)

  Aurinkoista viikkoa, Anneli!

  VastaaPoista
 3. Minä kävin heti kurkkaamassa lehtihyllyssä, kun huomasin tuossa sun sivupalkissa mainoksen. Wau!<3 Superhienoa ja niin pitkä juttu!
  Teillä näyttää kotoisalle, ja olen täysin samaa mieltä noista lasten leikeistä, vaikka kyllä tunnustan, että on niitä siivottu lähinnä vieraita varten joskus.:) Mutta kuvauksia varten ei.;D

  Ihana tuo asetelma kuvun sisällä.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina!! <3

   Mä jo kovasti odotan, että vuosi menisi nopeaan... Tiedän nimittäin, että uuteen kotiin tavaroiden siirryttyä ne etsivät vielä paikkaansa pitkän aikaa, ja sellainen kotoisa tunnelma, joka tulee minulle kaikesta pienestä ja kauniista mitä kertyy kotiin ajan saatossa, vaatii vähintään sen vuoden. :)

   Juu, täälläkin siivoillaan lasten leikkeijä välillä vieraita varten, ja joskus ihan vain äidin menettäessä hermot jalan alle kulkeutuviin legopalikoihin ja pikkuautoihin... :D Elän toivossa, että isompi määrä leluja pysyisi sitten muuton myötä uudessa lastenhuoneessa - edes ne legot... ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...