lauantai 28. toukokuuta 2016

Lempivaihtoehtoni tavalliselle maljakolle

Tämä Ikean hieman vihertävä lasipullo on kyllä löytänyt paikkansa kodistamme kauniina maljakkona yksittäsille kukille ja oksille.

Tällä kertaa pulloon asetin pihassamme kukkivan tuomen oksan.
Keittiön kapealla ikkunalaudalla onkin jo tungosta bataattien, tomaattien, kesäkurpitsojan, basilikan ja rukolan seassa. :)
...Koetin löytää tätä tuotetta Ikean nettisivuilta, mutten löytänyt kuin Korken -pullon, joka on muodotaan paljon yksinkertaisempi ja kirkaasta lasista valmistettu... Voi ei, toivottavasti tämän valmistusta ei ole lopetettu - tahtoisin näitä vielä mutaman lisää tuonne terassillekin...!

6 kommenttia:

 1. Kaunis pullo! Niin hienolta näyttää tuo pulloasetelma taimien keskellä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt tuossa maljakossa majailee yksi kaunis lupiini - pitääkin ottaa siitäkin valokuva, näyttää nimittäin kauniille lupiinikin tuossa pullossa!

   Poista
 2. Minäkin olen heikkona kaikkiin lasipulloihin ja -purkkeihin, niitä tuleekin käytettyä paljon enemmän kuin tavallisia maljakoita;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasipurkeilla ja -pulloilla saa yksinkertaisille kimpuille ja yksittäisille oksille/kukanvarsille kauniin ja mielenkiintoisen ympäristön. Ja ovathan nuo paljon kodikkaampia, kuin tavalliset maljakot... ;)

   Poista
 3. Sama mieltymys! Riihimäeltä olen ostanut kirppikseltä vielä aavistuksen vihreämpiäkin pulloja, ja nähnyt niitä siellä vähän niin kuin vakiona, kun on siskon kanssa käyty...Juuri tuollaisia patenttikorkillisia.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me löysimme raksan ullakolta ja purujen seasta menonlaisia vanhoja, kirkkaita ja ruskeita, lasipulloja, joissa osassa vielä alkuperäiset etiketitkin tallella - niihin saa kauniita asetelmia, kunhan ehdin ne jossain välissä vielä pesemään ja tuomaan sisälle! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...