sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Raksa -messuille pääsylippupaketit arvottu!


*Kaupallinen yhteistyö: Lahden Messut

Viikonlopun aikana kisattujen lippupakettien voittajia on helppo hymyillen onnitella! :)


Instagramin puolella 2 kpl pääsylippuja 9.-11.3.2018 pidettäville Raksa -messuille voitti @vsgz ja blogin kautta osallistuneista voittajaksi nousi nimimerkki 'H'.

Onnea molemmille voittajille - olen teihin yhteydessä tarkempien yhteystietojen merkeissä, niin saadaan liput pikaisesti postin kautta tulemaan - ja suurkiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Jos lippupaketti ei tällä kertaa osunut sinun kohdallesi, niin kannattaa ehdottomasti silti suunnata Lahteen messuilemaan - kertaakaan ei Raksa -messut ole jättäneet meidän remontoivaa perhettämme kylmäksi, vaan tänäkin vuonna olemme jo oikein odotelleet, että pääsemme messuille tutustumaan meitä kiinnostaviin tuotteisiin ja yrityksiin paikan päällä.

Lupaan palata Raksa -messujen antiin messuviikonloppuna ja tuoda tunnelmat Lahden Messukeskuksesta valokuvarikkaan päivityksen merkeissä! :)

Ja kuka tietää, kenties messuilla törmätään! :)


Rentouttavia sunnuntai-illan hetkiä sinne teille kaikille ja voimia tulevaan viikkoon!


Psssst, huhtikuussa Lahden Messukeskuksessa järjestetään Pihapiiri -messut ja olen saanut kaksi pääsylippupakettia arvottavaksi tuohonkin tapahtumaan. Pysykää siis kuulolla, lisää ihania arvontoja tiedossa lähiaikoina... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...