torstai 8. helmikuuta 2018

Menovinkki: Turun Rakenna ja sisusta -messut tulevana viikonloppunaHuomenna starttaa taas Turussa Rakenna & Sisusta -messut (9.-11.2.), joille osallistuminen itseltäni tänä vuonna valitettavasti jää väliin. Harmittaa!

Vierailin Turussa viime vuonna ja vietin pitkän päivän ihmetellen messujen antia, ja käteen jäi mm. väritrendit vuodelle 2017 sekä vinkkejä maalaamiseen ja värien valintaan Tikkurilan asiantuntijalta, ideoita Åblogitalon stailauksista omaankin kotiin.


Koska en tänä vuonna pääse osallistumaan tapahtumaan, päädyin tänään vielä muistelemaan viime vuotisia messuja muutamien valokuvien muodossa. Lisäksi loppuun listasin muutaman herkullisen syyn poiketa Rakenna & Sisusta -messuille tänä viikonlopuuna, jos olet Turun suunnalla liikkumassa.


Keltainen sävy, Greippi, löytyi messuilta ja sillä innostuinkin lopulta maalaamaan niin pienemmän pojan huoneen kuin työhuoneeni tehosteseinänkin. Täydellinen, aurinkoinen, lämmin keltainen!

Basilikasta haaveilen edelleen kotiimme... Isomman pojan huoneeseen tuli huomattavasti paljon räväkämpi vihreä sävy - lähempänä sitä Pantonen vuoden 2017 Greenery -trendiväriä - mutta jano tällaiseen rauhallisempaan, mutta silti energisoivaan vihreään jäi elämään.


Myös Tikkurilan Deco Grey -värikartta oli korvaamaton tuttavuus Rakenna & Sisusta -messuilta! Tästä kartasta löytyikin juuri se täydellinen beigeen taittuva harmaan sävy, 1916, alakerran seiniin.


Nefriitti oli myös sävynä vahvasti esillä Rakenna & Sisusta -messuilla vuosi sitten, ja sen näkeminen suurempina pintoina ensimmäistä kertaa vahvisti päätöksen tuoda samainen sävy kotiimme makuuhuoneemme väriksi.

Hetkeäkään en ole tuota päätöstä katunut ja edelleen joka ilta nukkumaan mennessä ihastelen huoneemme rauhoittavaa tunnelmaa. :)Tänä vuonna messuille on toteutettu Bloggaajat tapetilla -sisustusnäyttely, josta vastaavat huoneittain
Voikukkapelto (lastenhuone), Kotilaituri (aikuisten makuuhuone), Pikkutalo (olohuone) sekä Villa Puomi (ylellinen aula).

Tähän esillepanoon haluaisin ehdottomasti käydä itsekin tutustumassa paikan päällä, mutta myös kyseisistä blogeista pääsee kurkistamaan toteutuneita ideoita. Tiedän siis millä sivustoilla surffailen tulevana viikonloppuna inspiroituen! ;)

Lauantaina messuilla vieraillessa kannattaa käydä kuuntelemassa Tomi Kouvolan sisustusluento, sekä lauantaina ja sunnuntaina puuseppä Jim Björni jakaa nikkarointi-ideoita Strönsöstä.

Esillä D-hallin sisustusalueella on myös sisustuksen trendikartta vuodelle 2018, joka varmasti antaa ideoita omankin kodin sisustamiseen! Jos joku teistä messuilla piipahtaa ja julkaisee valokuvia kyseisestä trendikartasta, niin vinkatkaa ihmeessä, missä valokuviin voi käydä tutustumassa - haluaisin ne ehdottomasti nähdä! :)


Vaikka viime vuonna messut antoivat minulle enemmän kuin olisin osannut edes odottaa, taisi silti yksin vietetty hotelliviikonloppu täynnä ihan ikiomaa laatuaikaa olla se kaikkein paras anti, jos ihan rehellisiä ollaan... Harvinaista herkkua tuollainen laiskottelu ja hiljaisuudesta nauttiminen tällaisessa lapsiperheen perinteisessä arjessa, joten osasin arvostaa ja edelleenkin lämmöllä muistelen! ;)

Mukavaa torstaita kaikille ja antoisia messuhetkiä kaikille teille, jotka paikalle tänä viikonloppuna pääsette!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...