maanantai 26. helmikuuta 2018

Lastenhuoneeseen uudet laatikot Legoille


Lähdin muutama viikko sitten Lahteen Kärkkäiselle etsimään vetimiä verannan keltaiseen lipastoon - ja yllättäen löysin itseni lopulta työntämässä täysiä ostoskärryjä kassalle... :)

Kyseisellä reissulla mukaan tarttui vetimien lisäksi kaksi räsymattoa keittiöön (alennusmyynnissä yhteensä 9€), sekä kaksi suurehkoa valkoista laatikkoa lastenhuoneeseen.

...Ja vetimet, joita ihan oikeasti lähdin ostamaan, löytyivät lopulta aivan toisesta kaupasta... ;)


Mutta tällaiset laatikot olivat olleet ostoslistallani jo pitkän tovin, sillä pojan Legoille kaivattiin silmää miellyttävää ja helppokäyttöistä säilytyspaikkaa. Aiemmin Legot olivat huoneen nurkassa päällekkäin kasatuissa muovilaatikoissa, joten kolmevuotiaan oli hieman hankalaa aloittaa rakentelua ilman aikuisen apua.


Laatikot maksoivat - jos en nyt kauhean väärin muista - hieman vajaat 15€ kappale. Harmittaa hieman, etten saman tien ostanut kolmattakin laatikkoa, sillä sängyn alle olisi vielä yksi helposti sujahtanut.

Kiinnitin laatikoiden pohjaan pehmustetassut, joten poika saa kevyesti - ja lattiaa naarmuttamatta - vedettyä laatikot narukahvoista esiin.


Laatikot vaikuttavat käytössäkin tukeville, mutta pohjaan en niin paljoa tosin luottaisi, että uskaltaisin lähteä laatikoita nostelemaan täytenä. Mutta onneksi näitä on helppo siivouksen aikanakin liikutella vetämällä imurin tieltä!


Pikkulegot ovat tässä taloudessa kyllä suuressa käytössä - olleet jo vuosia!

Pienemmänkin pojan innostuttua rakentelemaan jo reilu vuosi sitten, osti mies Tori.fi kautta useamman kymmenen kiloa palikoita lisää. ...Ja silti meinaa kiistaa tulla, kuka saa rakentamiseen käyttää mitäkin Legoa... Pojat... :)

Minulla itselläni ei lapsena pikkulegoja ollut lainkaan - en kai koskaan osannut niitä oikein pyytääkään - mutta nautin suunnattomasti Legoilla rakentamisesta käydessäni silloisessa naapurissamme kylässä; heillä oli valtava laatikko pikkulegoja - sekä hyllykaupalla Aku Ankan taskukirjoja! Hitsit, että olin kateellinen...! :)

Nautin edelleen rakentelusta, ja harva se päivä tulee jotain rakennuksia tai ajoneuvoja näperreltyä pienemmän pojan iloksi. Joskus olen jopa rakentanut kokonaisen kylän tivoleineenkin!


Nyt laatikot saavat jäädä alkuperäiseen väriinsä, mutta kieltämättä houkuttelisi käyttää loput keltaisesta huonekalumaalista laatikoiden maalaamiseen. Tai jos ei kokonaan maalaisi, mutta jotain keltaisia palloja vain...?

Vai menisikö liian levottomaksi...?


Täällä aloitetaan viikko vapaapäivän merkeissä ja varmaankin istahdetaan myös Legojen ääreen. Katselin, että poika oli laittanut uuteen uskoon rakentamani poliisilaitoksen ja vankilan, joten ehkä olisi aika tehdä pientä saneerausta... ;)

Leppoisaa maanantaita kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...