perjantai 24. helmikuuta 2017

Hempeilyä kirpputorimaljakossa [#Kukkailottelua]

Kävin viime viikolla Lahden kirpputoreilla etsimässä vanhoja lasiastioita, ja yksi päivän löydöistä oli kaunis lasimaljakko Kontti -kirppikseltä kahden euron hintaan. Teki mieli hypellä hetki tasajalkaa puhtaasta löytämisen ilosta... ;)

Kipaisinkin talviloman kunniaksi alkuviikosta paikalliseen kukkakauppaan, Mäntsälän Kukkaan, etsimään jotain vaaleanpunaista uuteen maljakkoon. Huomasin myymälässä tämän kauniin neilikan, mutta se kaipasi seurakseen vielä jotakin - yhdessä kukkakaupan floristin kanssa päädyimmekin lopulta siankärsämöön! :)

Jätin kukat vielä melko pitkälle varrelle, jotta tässä päivien mittaan on varaa leikata useampaankin otteeseen uutta imupintaa. Otin nämä valokuvat maanantaina, mutta päätin säästellä niitä tähän perjantaiseen Mansikkatilan mailla -blogin Kukkailottelua -haasteeseen. Neilikka on edelleen yhtä upea kuin ostohetkelläkin, mutta siankärsämö ei ole viihtynyt maljakossa yhtä hyvin, ja alkanut vähitellen jo nuupahtaa, joten neilikka taitaa kohta vallata koko maljakon omaan käyttöönsä.

Tästä maljakosta tuli nyt suosikkini - ja sille on jo paikka varattuna Villa Kotirannan makuuhuoneeseen vanhan senkin päälle. ...Samanlaisia, eri korkuisia maljakoita voisin kerätä vaikka asetelman verran! ;)
Osallistun tällä valokuvapostauksella Mansikkatilan mailla -blogin jokaviikkoiseen Kukkailotteluun! :)


2 kommenttia:

  1. Maljakko onkin hyvän mallinen ja kaunis. Ihana toi kukkakimppu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulenpa, että kesällä kerään tähän maljakkoon pienen kimpun luonnossa kasvavaa harsokukka - sopisi kauniisti tällaiseen vanhaan maljakkoon. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...