perjantai 20. tammikuuta 2017

Väriä ja inspiraatiota!

Saako tammikuussa jo sanoa, että on kevättä rinnassa?! :D

Vaikka joulua odottettiinkin tässä talossa kovasti, niin jotenkin silti niin ihanaa, kun se sesonki on saatu jo nippuun ja laatikoissa varastoon, ja kodin sisustusta voi taas alkaa riisumaan kevyemmäksi, keväisemmäksi - raikkaammaksi.

Ja värit, niitä on kaivattu!


Vahva kevään aloituksen maamerkki on minulle tulppaanien kantaminen kotiin.

Viime keväänä jo täällä blogissa hehkutinkin, kuinka tulppaanien hankinta kotiin onnistuu pienellä sijoituksella ja vieläkin pienemmällä vaivalla; suosin itse nimittäin Pirkka -tulppaaneja, joita nappaan monesti mukaan kauppareissun yhteydessä paikallisesta marketista.

Pois leikkokukista kalliiden kukkakauppojen leima - ei kimppu tulppaaneja saa olla mikään huikea luksustuote, joka verottaa kukkaroa liikaa suhteessa kukkien säilyvyysaikaan maljakossa!


Tällä kertaa mukaani tarttui kimppu liilaa ja toinen kimppu valkoista kukkasta. Marketissa olikin tarjous parhaillaan, muistaakseni 5,95€/2 kimppua, joten vaikea valinta oli ainoastaan punertavan tulppaanikimpun sävyn valinnassa - värivaihtoehtojakin oli nimittäin runsaasti.

Taitaapi olla tulppaanisesonkin päällä! ;)


Tulppaanien väriin sopien kulkeutui sohvapöydälle myös tämän viikon kirjastolöytö; Kodin kaunis vintagetyyli -kirja. (Susanna Zacke & Sania Hedengren, Kustannus-Mäkelä Oy, 2015)

Tätä kerta kaikkiaan herkullista kirjaa olenkin nyt parina päivänä hehkuttanut myös Instagramin puolella, sillä tällaiselle värikkäistä yksityiskohdista, tuunaamisesta ja vanhoista huonekaluista innostuvalle tämä kirja on vuoden löytö! :)


Sain kirjasta valtavasti käsityöideoita, sekä ajatuksen tulevan makuuhuoneen hormin pinnoitukseen - ei huono saldo lainkaan! ;)

Kirjasta löytyi myös valokuva kodista, jossa oli toteutettu seinien vaakalaudoitus juuri samoin, kuin olemme kohta pari vuotta tässä suunnitelleet. Myönnetään, että ihan pikkuinen lisämotivaatio löytyi jatkaa tällä hetkellä hitaasti etenevää remonttia, kun sai pienen ensimaun siihen, mikä meitä (toivottavasti) tulevana syksynä odottaa...


Taas ihan uusin silmin katselin olohuonettamme tuon kirjan selaamisen jälkeen. Moneen asiaan olen todella tyytyväinen, mutta vielä löytyy puuhaa, ennen kuin nykyinen kotimme on keväisessä asussaan.

....Voi olla, että pieni möbleeraus voisi piristää huoneen tunnelmaa... ;)


4 kommenttia:

 1. Teillä on jo niin paljon kaikkia ihania yksityiskohtia että... ja upeat värit tossa kimpussa. Itsekin suosin marketti tulppaaneja, mutta vielä en ole törmännyt tuollaisiin tarjouksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mia! <3 ...Miehen mielestä ehkä vähän liikaakin yksityiskohtia... ;) Mutta runsaus, leikkimielisyys ja värit tekevät mielestäni kodin - tosin kaipaisin pohjaksi sisustukseen selkeää vaaleaa, mutta sitä sitten luvassa, kunhan päästään omaan kotiin maalaamaan pintoja.

   Tulppaanien sesonki taitaa tosiaan olla vasta alkamassa - paikalliseenkin markettiin ilmestyivät vasta äskettäin isommat erät tulppaaneja.

   Poista
 2. TUon kirjan kannen kahvipöydän tapaisen kun löytäis...heti muuttaisi meille :) Tosin tuunauksen kautta, mutta ois just <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaunis! <3 Ja mitä Ystäväkirja -haasteesta opin, sopisi muuten tuunattuna todella hienosti teidän kotiin. ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...