perjantai 29. heinäkuuta 2016

Olohuoneen uusi värimaailma

Pidemmän aikaa tätä olohuoneen 'työpisteen' nurkkausta hallitsi mustavalkea värimaailma. Kirpputorilta löytämieni saviruukkujen - ja nahkaisen vanhan rahin - innoittamana kirjahyllyn ovat vallanneet pehmeämmät ruskean ja vihreän sävyt.
Myöskin tama lasikupu sai tähän sisustukseen sopien vanhan kukkaruukun aluslautasen alleen - ja kas, raksan vanha avain löysi arvoisensa paikan!
Anopilta saatu rönsykasvikin vaihtoi sinivalkeasta raitakorista ruskeaan kukkaruukkuun. Ihanan kuluneet, ja ajan saatossa elävän väripinnan ylleen saamat ruukut ovat kotoisat ja kauniit.
Myöskin kirjahyllyn päällä olleet taulut saivat siirtyä varastoon odottelemaan, ja makuuhuoneessa esille nostoa odotellut pienimmän pojan vauvakuva sai paikkansa parrasvaloissa. Kuvassa käytetyssä vanhassa patruunalaatikossa toistuvat pehmeät ruskean sävyt.
Tämän vanhan nahkarahin pelastin paikalliselta kirpputorilta joitakin viikkoja sitten - hintaa taisi olla 5€. Kerran kävelin jo sen ohi, ja kaksi kertaa palasin sitä vielä myyntipisteelle katsomaan, kunnes totesin, että jäisin harmittelemaan ostamatta jättämistä! :)
Tässäpä vielä alla valokuva samaisesta nurkkauksesta hieman aikaisemmin - ehdottomasti pidän uudesta ilmeestä enemmän! ;)


2 kommenttia:

 1. Oikein kaunis ja kodikas nurkkaus!
  Minäkin olen huomannut haalivani ruskeita yksityiskohtia, vaikka joskus vannoin ettei yhtään ruskeaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Niin ne makuasiat muuttuu... ;) Itsekin vannoin nuorempana, ettei kotiini koskaan tule yhtäkään Marimekon tuotetta - tuota tätinaisten merkkiä - mutta niin sitä vaan on joutunut sanansa syömään... Toki onhan Marimekko 2010-luvulla jo muutakin kuin Unikko -kuosia... ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...