tiistai 19. heinäkuuta 2016

Villa Kotirannan kupeeseen minimiesten Villa Viikarila

Muistatteko, kun olen kertonut, kuinka mieheni kanssa aina aika ajoin haaveilemme hetkestä, kun raksa on viimein valmis, ja pääsemme muuttamaan Villa Kotirantaan? Siitä hetkestä, kun aikaa vapautuu raksaamisesta ihan vain olemiseen ja lepäämiseen?

Muistatte varmasti sitten myös toteamukseni, että vaikka kuinka puhumme tekemättömyyden aikakaudesta raksan valmistuttua, tiedämme mieheni kanssa kummatkin, että vain huijaamme itseämme - ja teemme sen vielä todella huonosti! :D

Viimeisin 'tulevat projektit' -listalle noussut talourakka on Villa Kotirannan pihaan siirtyvä Villa Viikarila! :D Eli ihana vanha leikkimökki, josta tuunaamme raksan yhteydessä pojille oman puuhapaikan pihalle.
Tähänkin meillä on jo alustava projektisuunnitelma - tietenkin!

Seinät maalataan samalla vaalean harmaalla kuin talokin. Kun saamme uudet lattialaudat paikoilleen taloon, tehdään lopusta materiaalista lautalattia myöskin leikkimökkiin. Ja siihen lattiaan maalaan ruutukuvion, oi ihanaa! :D

Samoin talon sisäseiniin laitettavaa seinälautaa on tarkoitus hyötykäyttää leikkimökkiin - tosin väriksi tulee varmaankin jokin muu kuin valkoinen. Myös terassilautaa jää kuitenkin yli, josta sitten tehdään uusi veranta mökkiin.

Kattokin laitetaan ajan myötä uusiksi ja tummat räystäslaudat - kuten talossakin. :)
Tuo kaunis ovi saa uuden kerroksen maalia ylleen, samoin mökin kulmalaudat ja oven, sekä ikkunan puitteet.
Jos saisimme tästä majapaikan molemmille pojille; pienemmälle leikkinurkan ja isommalle lepopaikan, minne vetäytyä lueskelemaan sarjakuvia - tai vaikka yöpymään kaverin kanssa!
...Mieshän veti tämän projektin seuraavalle tasolle, ja hahmottelee jo pistorasian ja valaisimen paikkoja. Mun lapsuudessa mankkaan lyötiin paristot sisään ja taskulampun valossa iltahämärässä lueskeltiin... ;)

3 kommenttia:

  1. Hieno idea. Tulee varmaan nätti valmiina. Lapsilla on hyvä olla oma puuhapaikka. Ne viihtyy parmmin pihalla. Meillä on myös pojan pojille oma puuhapaikka pihassa. Niitä on neljä pikkumiestä. Ja vauhti sen mukaista.

    VastaaPoista
  2. Kyllä teillä työtä riittää. Mutta niihän se onkin, vaikka talo olisi valmis niin taas jotakin pitää alkaa tekemään, nimittäin kokemusta on !!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...