torstai 28. heinäkuuta 2016

Raksan uusi ulkomuoto - esimakua muutamin valokuvin!

Pyörähdin lasten kanssa päivittäisellä kävelyretkellä raksan pihassa ihastelemassa talon uudistuvaa ulkonäköä - ja samalla kurkistamassa kasvimaalle. Tähän asti on salaatit napattu mukaan kotiin lounasta varten, mutta nyt pääsivät pojat jo maistelemaan ensimmäiset herneetkin! :)


Etelä-Suomen helteet kuivattivat (pinta)multaa harvemmin kasvavissa laatikoissa, eikä letkun päässä lasten kanssa ehdi koko päivää seisomaan, joten mies kaivoi viimein sadettimen esiin. ...Voi olla, että kohta se on taas tarpeeton... ;)
Hattua täytyy miehelle nostaa - sellaista tahtia valmistuu seinät talossa!

Laitan kunnon kuvapäivityksen loppuviikosta, kun kaikki seinät valmiina, mutta tänään saatte hieman esimakua talon uudistuneesta ilmeestä. :)

Kuten jo aiemmin kerroinkin, tulee seiniin tuo UTW -pontillinen paneeli. Pääasiassa käytämme leveää (175mm korkea ja 28mm paksu) paneelia, mutta tehosteena käytämme kapeampaa, 70mm korkeaa, tummaksi maalattua paneelia.

Rännit ja vesikourut saapuivat sunnuntaina ja ne nousivat paikoilleen maanantaina. Ne ovat sävyltään samaa tummanharmaata (täytyypä vielä varmistaa mieheltä sävyn koodi), kuin tuleva kattopelti, ikkunanpielet ja tuo tehostepaneeli. Eli talosta tulee harmaa, kahdella eri harmaan sävyllä - ei perinteistä valkoista tehosteena.
Näiden tehosteosien ja leveän paneelin saumaan tulee vielä peiterimat, jotka maalataan tuolla vaaleammalla harmaalla.
Uusi katto rakentuu myös parhaillaan - huomenna pääsenkin ottamaan valokuvia talosta uusilla seinillä JA uudella katolla! <3 ...Mitenhän uni mahtaa tulla, nimittäin jännittää melkoisesti nähdä lopputulos.... Sitten enää ikkunatoimitusta odottelemaan! ;)

Alla valokuva viime kesältä... Ehkä talo saanut pienen ryhtiliikkeen käsissämme... ;)

2 kommenttia:

 1. On nuo kasvit sulla niin runsaan ja hyvin voivan näköisiä.
  Kiva nähdä teidän talo minkälainen siitä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 On niitä kasveja kyllä saanut kastellakin, että ihan mukava nähdä niiden voivan rehevästi... ;) Koetin illalla käydä jo ottamassa valokuvia valmistuneesta verhoilusta ja katosta, mutta sateinen sää haittasi... Tänään yritys uusi - viikonloppuna lupaan julkaista kuvia! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...