sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Vuosipäivän leikkokukat

Vuorostaan kaupan leikkokukkia maljakossa - nimittäin miehen vuosipäivänä lahjaksi tuomat liljat. <3
Isäni puutarhassa kasvaa juuri näitä samanvärisiä liljoja, joten näillä kukkasilla on myös nostalginen arvo omasta lapsuudesta.
Ja maljakoksi tällä kertaa valikoitui omalta mummoltani perinnöksi toistakymmentä vuotta sitten saamani lasimaljakko, jota säilytetään korkealla lapsien ulottumattomissa ja otetaan käyttöön juhlien aikaan. Minun pyhämaljakkoni siis! ;)
...Meillä muuten säilytetään pienimmän pojan naksut ja Herra Hakkaraiset näissä kirpputoreilta löydetyissä lasiaarteissa, mutta vieraille saatetaan heittää ronskisti keksipaketti vaan pöytään sellaisenaan... :D Etta joku tärkeysjärjestys... ;)

2 kommenttia:

  1. Väriltään toi lilja on niin kesäinen. Minullakin on puutarhassa ainoastaan ton väriset säilyneet. Olihan aikoinaan muitakin värejä, mutta talvi on ne vissiin vienyt tai myyrät !??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isälläni on ollut näitä myös valkoisina, ja googlasin, että myös kauniin vaaleanpunaisiakin on olemassa - en ole sellaisiin vain koskaan törmännyt. :) Melkein omaan tulevaan pihaan sopisikin kauniisti sekoitus valkoisia ja vaaleanpunaisia liljoja

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...