lauantai 4. kesäkuuta 2016

Korkeasaaresta terveiset eläin- ja kasvikuvin!

Kävimme viime viikonloppuna Korkeasaaressa (huh, katosipa viikko vauhdilla!) koko perheen voimin. Tuolta retkeltä jäi lapsille hauskoja muistoja nähdyistä eläimistä - ja tälle äidille ideoita omalle pihalle! :)
...Enpä muistanutkaan, kuinka mielettömän kaunis tuo saari onkaan istutuksineen ja rannikkokallioineen!

Tässäpä joukko valokuvia tuolta retkeltämme - löytyykö teiltä tietoa lajeista, joita löysin?! :) Itse tunnistin alppiruusun ja kielon, joten jos tiedät muiden lajien nimet, niin kerro ihmeessä, sillä monia näitä voisin kuvitella istuttavani myös omaan pihaani.
Ja sitten vielä muutama kuva niistä eläimistäkin - niitä katsomaan tuonne saarelle mentiinkin. :D Kasvit ja kukkaset olivat mukava bonus. ;)
Päästiin muuten aikas lähelle karhua - ehkä retken paras hetki isommalle pojalle! ;)


P.s. Jos olet menossa Korkeasaareen autolla, piipahda samalla Mustikkamaan Syötävää Puistoa ihastelemassa - sijoittuu kävelytien varrelle, lähelle Korkeasaaren lipunmyyntiä. Kyseessä on siis kaikille kaupunkilaisille avoin puutarha. Keskiviikkoisin voi kuka tahaansa osallistua puutarhatöiden talkoisiin 17-19:30, sekä liittyä joukkoon kuulemaan vierailijoiden luentoja/työpajoihin. Syötävään Puistoon muuttivat muuten tänä kesänä myös kanat, joita myöskin hoidetaan talkoovoimin.

2 kommenttia:

  1. Kylläpäs oli mukava postaus, kiitos tästä. Ihania kasvi- ja eläinkuvia. - Blogissani on arvonta, jossa palkintoina on kolme puutarhakirjaa. Kesäterkkuja Pihakuiskaajan puutarhasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anneli, ja kiitos muistutuksesta, täytyykin koettaa ehtiä osallistumaan! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...