perjantai 10. kesäkuuta 2016

Viiden vuoden merkkipaalu ja onnittelukukkaset [Kukkailottelua]

Aika kuluu käsittämättömän nopeaan... Tuntuu, kuin vasta tovi sitten olisin jännittänyt työhaastattelua - ja nyt yllättäen tulikin jo viisi vuotta yrityksessä täyteen! :)

Sitä juhlistettiinkin tiistaina kakkukahvien merkeissä, ja lahjaksi sain tämän kauniin kimpun! Luvassa tänään siis valokuvapostaus herkissä roosan ja violetin sävyissä :)
Takana on nyt siis viisi vuotta nykyisessä työpaikassa ja sitä ennen seitsemän vuotta edellisessä... Ja nopeasti laskin, että valmistumisestani Lahden Muotoiluinstituutista on siitäkin kulunut jo aikaa yksitoista vuotta! Wau! ....Eli omista ylioppilasjuhlistanikin on jo aikaa viisitoista vuotta!

Huh, nyt pitää lopettaa laskeminen - alkaa vuosilukemat hurjistuttamaan! :D
Valmistuin aikoinaan vaatesuunnittelijaksi (Muotoilija, AMK), mutta urapolku on tuonut hieman erilaisia haasteita - toki vaatealalla olen edelleen, mutta itse tuotesuunnittelun parissa en enää työskentele, vaikkakin tuotekehitystiimissä olen. 

Eli vähän niinkuin, muttei sitten kuitenkaan... :D
Tämä työ on kyllä tuonut eteen vaikka minkälaisia seikkailujakin - vaikkei heti uskoisi, kun vaatealasta puhutaan... ;) Ehkä jännittävin kokemus on ollut vierailu ukrainalaisessa metallitehtaassa, tai melkein viikon reissu Valko-Venäjällä Minskissä. Junalla matkaten Venäjälle, ja Intiasta saatu ruokamyrkytys. Kiinassa viikko etätöitä tehden, ja Shanghain aamuruuhkassa paikalliselle konttorille yksin kävelyt...

Monta paikkaa olen päässyt näkemään, joihin muuten en olisi koskaan välttämättä matkustanut. Monia ennakkoajatuksia karissut matkalle, ja ystäviäkin löytynyt, jopa Mumbaista asti!
Ja vaikka viisi vuotta omaan korvaan kuulostaakin pitkälle ajalle, niin innolla odottelen, mitä tämä matka - jota työuraksikin kutsutaan - tuo tullessaan, ennen sitä kaukana häämöttävää eläkeikää! :)

Ja jos se viisitoista vuotta takaisin pain omiin lakkiaisiin kuulosti kammottavan pitkälle ajalle, niin myös tuo reilu 30vuotta jäljellä olevaa työikää kuulostaa käsittämättömän pitkälle ajalle! :D

Huh!

Osallistun tällä valokuvapostauksella Mansikkatilan mailla -blogin jokaviikkoiseen Kukkailotteluun! :) 


5 kommenttia:

  1. Wau, mikä kimppu!<3 Hyvällä maulla valittu! Melkein kademieli iskee, sillä kaupungin työntekijänä olen jäänyt paitsi niin 5-vuotis- kuin 10-vuotislahjasta, joka on otettu käyttöön muutama vuosi sitten. Meillähän saa palkallisen viikon vapaan, kun 20 vuotta tulee plakkariin, mutta pelkään, että ennen kuin se on täynnä (ihan kohta), tämä loma napataan säästösyistä pois...Aika tosiaan menee käsittämätöntä vauhtia! Ihan just olin nuori ja vastavalmistunut. Nyt keski-ikäinen ja kokenut.:)

    VastaaPoista
  2. Taiten sidottu ihana kukkakimppu. Onnea! -)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana kukkakimppu, hienot värit. Minäkin olen käynyt Valko-Venäjällä, Minskissä. Pienen osan näin, iso kaupunki.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...