lauantai 25. kesäkuuta 2016

Tämän kesän suosikkini; hopeahärkki

Tähän hopeahärkkiin en kyllästy - kaunis niin pihakiven ympärillä kuin maljakossa sisälläkin!

...Tai lasipurkissa, joita minä usein maljakkoina käytän... ;)
Nämä valokuvat on otettu keittiössämme, jonne kannoin tovi sitten varastosta vanhan sivupöydän - muistaakseni neljän euron kirpputorilöytö aikoinaan.

Mies aluksi pyöritteli silmiään, kun pöytä ilmestyiruokapöydän viereen, mutta sittemmin ollut tyytyväinen, kun poikaa ruokkiessa talouspaperit ovat käden ulottuvilla, pojan kirjat sivupöydän alahyllyllä ja lelut korissa pöydän alapuolella. ;)

Ja onhan se nättikin... ;)
Joskus kauan sitten olen tuon metallikorin ostanut Sokokselta ja siinä säilyvät kauniisti keittiöpyyhkeet. Taustalla on Polkka Jam:in grafiikkaa Kuopiossa sijaitsevasta Daiga Daiga Duu -liikkeestä. Etualalla Luhta Home -merkin punoskori, johon mahtuu täydellisesti Ikean isot paperiset lautasliinat.
Alla olevan kuvan taustalla oleva 'Let love grow' -taulu on reilu vuosi sitten ostettu paikallisesta LaFilia -sisustusliikkeestä - se odottelee edelleen pääsyään Villa Kotirantaan...
Kimppu hopeahärkkejä kruunaa tämän sivupöydän kokonaisuuden!

Tämä alla oleva valokuva kuvaa muuten todella hyvin omaa makuani sisustuksessa... Rustiikkista, ripaus maalaisromantiikka, kontrastina modernia ja graafista. Vähän kaikenlaista pientä ja kaunista, jotka vuosien mittaan olen hankkinut keräillen, mutta jotka (ainakin omaan silmääni) sopivat kauniisti yhteen. <3

4 kommenttia:

 1. Hopeahärkki, outo nimi mutta tutunnäköinen. Se on todella kaunis kuten sanoit maljakossa tai kiven juurella.
  Onko tämä monivuotinen siis kestääkö Suomen talvea ulkona ?

  VastaaPoista
 2. Juu, kestää Suomen talvea! :) Ja kuulemma myös villiintyy helposti...(https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Hopeah%C3%A4rkki)

  VastaaPoista
 3. On kyllä tosi kaunis toi hopeahärkki, vaikkei mulla sitä ookkaan.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, täytyy ehdottomasti käydä osallistumassa - jos en ole jo myöhässä! ...Pariin päivään en ole ehtinyt juurikaan koneen äärellä istumaan... ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...