sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Pieni uusi yksityiskohta piristämään makuuhuoneen ilmettä!

Julkaisin perjantaina Instagramissa valokuvan makuuhuoneestamme (yllä) - eikö teistäkin tuo nurkka kaipaa jotakin pientä...? :)

Sain vision punotusta amppelista ja kauniin vihreästä rönsykasvista - ja arvatkaa mitä?! Löysin täydellisen amppelin puisine helmineen kirpputorilta, huimaan 2€ hintaan! :)
Ruukku kasvilla on vielä tilapäinen... Löysin ison kasan ILMAISIA saviruukkuja, joista olin ajatellut yhden maalata tätä kasvia varten valkoiseksi, mutta en taida uskaltaa raskasta ruukkua amppeliin laittaa, sillä - koska olemme nyt tilapäisessä vuokrakodissa - laitoin koukun katosta jo ennalta löytyneeseen reikään.

Eli etsinnässä kaunis, kevyt, ei-muovisen-näköinen ruukku. Vinkkejä?
Villa Kotirannan makuuhuoneesta tulee periaatteessa samoilla huonekaluilla sisustettu, mutta värimaailmaltaan ja tunnelmaltaan aivan erilainen.

Vähemmän romanttinen. Selkeämpi.

Harmaata pellavaa, valkoista ja samean harmaanvihreää. Raikkautta huonekasveilla ja vaakalaudoitetuilla seinillä. Enemmän ehkä huvilamaista tunnelmaa. Pieni pönttöuuni ja vaaleanharmaalla maalatut lankkulattiat....
Bonanza -tyyliset tuolitkin saattavat viimein saada seuraavan (ja toivottavasti viimeisen) muuton yhteydessä maalikerroksen päälleen. Mielessä pyörii Annie Sloan -kalkkimaalit ja sävy Paris Grey...
Tiedättekö mistä olen kaikkein eniten innoissani tulevassa Villa Kotirannan makuuhuoneessa?

Siitä, ettei makuuhuoneeseen enää tarvitse mahduttaa työpöytää, vaan alakertaan tulee ihan ikioma, oikea työhuone! :) Ei enää mappeja ja papereita lojumassa pöydällä, sotkemassa makuuhuonetta ja leviämässä työn tohinassa myös työpöydältä sänkyyn ja lattioille...

2 kommenttia:

  1. Kukka antaa kivasti väriä nurkkaan. Hyvä kukka kasvamaan, kokemusta on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isältäni tämän rönsyn sain, ja juuri tähän samaiseen lajikkeeseen liittyy valtavasti nostalgiaa omasta lapsuudestani... :) Muistelinkin, että tama olisi melko vaatimattomiinkin oloihin soveltuva, ja pärjäisi hieman vähemmälläkin valolla makuuhuoneen nurkkauksessa.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...