maanantai 6. kesäkuuta 2016

DIY: Kyltit kasvimaalle puisista pyykkipojista

Lauantaina vietin muutaman tovin aamulla askarrellen uusia kylttejä kasvimaalle. Tänä kesänä uusia lajikkeita eksyi kasvatuslaatikoihin, joten niille varsinkin täytyi tehdä nimikyltit - toki samaan vauhtiin askartelin myös kasvimaan klassikoille, kuten porkkanoille, uudet kyltit.
Materiaalit löytyivätkin valmiina kotoa, eli puisia pyykkipoikia (joita on aina hyvä olla paketillinen laatikossa, vinkvink, vaikka lahjapakettien koristeluun) ja erilaisia kirjainleimasimia.


...Jos alennusmyynneissä tulee leimasimia vastaan, niin kerään ne aina ostoskoriin, koska näitäkään ei vain voi olla liikaa! :)
Nämä leimasimien säilytyspurkitkin ovat muuten aikaisemmin tekemäni DIY-askartelut - palvelleet tehtävässään todella hyvin! :) Ohjeen noihin löydät täältä; KLIK!
Leimasin näihin pyykkipoikiin lajikkeiden nimet molemmille puolille.
Pyykkipoikien alareunaan leimasin vielä tähden - teki viimeistellyn lopputuloksen! :)
Koekäyttöä sisällä ikkunalaudalla;
Kasvimaalla vanhojen ikkunoiden ja harsojen alla totuttelee uuteen kotiinsa sokerimaissit, bataatit, avomaakurkut ja kirsikkatomaatit.
Multaan grillitikku pystyyn ja siiten pyykkipoika poikittain - valmis! :)
Jokaisessa laatikossa pilkistää jo vihreää. Pensaspapukin saanut viikossa jo vahvan alun.
Myöskin vanhat, viime kesäiset kyltit otettiin käyttöön kasvimaalla. Näistä kylteistä voit lukea lisäältä täältä, KLIK!
Ei malttaisi odottaa sitä hetkeä, kun laatikot täyttyvät vihreydestä niin, että kyltit melkein hukkuvat lehtien sekaan... :)

*Muistelee viime kesää*

4 kommenttia:

  1. Tosi hyvä idea noi pyykkipojat. Mun pitäisi laittaa jokaisen kukan kohdalle, kun en millään muista niiden nimiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin jouduin piirtämään kartan kasvimaasta ja tekemään väliaikaiset nimikyltit tikuista, joita löysin raksan pihamaalta, koska tiesin, etten enää seuraavana päivänä muistaisi yhdenkään laatikon lajikkeita! :D

      Poista
  2. Vitsi, miten oletkin viherpaukalo!<3 Kauniit nuo pyykkipojat. Mulla seisoo hommat pihalla, kun viime viikolla en ehtinyt nurmikkoa kaivamaan, ja tänään ei vain ole huvittanut. Huomenna sitten!
    Mulla on sulle jotain!:D Voitit sen kastelukannun arvonnassa!:) Laitan sulle illemmalla sähköpostia, nyt on lähdettävä tekemään ruokaa.Palataan!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä?! :D Ihan mahtavaa, voi huippua! ...Olisitpa nähnyt äsken mieheni ilmeen, kun loikin pitkin asuntoa hihkuen, että voitin kastelukannun!! :D :D ''...jeeeee...''

      Kävin tänään täyttämässä kasvihuoneen penkit mullalla, jos vaikka pääsisin vielä alkuviikosta istuttamaan loput tomaatit ja kurkutkin. Nyt on tullut kärrättyä multaa niin paljon, että kämmenetkin ovat rakoilla - mutta kylläpä vain onkin hyvä mieli, kun kasvimaa viimein valmistuu. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...