maanantai 29. helmikuuta 2016

Raikkaat kangaskorit pikkurahalla!
Olin viime viikon lopulla asioilla Tokmannilla - etsimässä spraymaalia työnalla olevaan DIY -projektiin - ja vahingossa löysin itseni sisustuspuolelta...! :) Jännä juttu...

Todella lyhyen harkinnan jälkeen ostoskoriini siirtyi kaksi tällaista ihanaa kangaskoria. Mielessä lähinnä ensi kesä ja terassi, mutta kuten kuvista näkee, sopivat nämä kevääseenkin ja vaikka maustekasveille keittiöön.

Kasseja oli kolmessa koossa, joista valitsin itselle käyttöön kaksi pienintä (16x14cm ja 20x16cm). Ne olivat mielestäni monikäyttöisimmät koot, sillä näihin sujahtaa kukkaruukut tai vaikka meikit kylpyhuoneessa.

...Eikä muuten ole taaskaan kerran hinnalla pilattu tuote; pienin 1,99€, keskikoko 2,99€ ja suurin 3,99€!

En osta tuotteita merkin perusteella - haluan kotiini kauniita tuotteita, jotka myös kestävät aikaa. Joskus saatan haaveilla jostakin tietystä tuotteesta kuukausia, tai jopa vuosia, mutta siirrän ostopäätöstä kerrasta toiseen. Korkea hinta saa minut (pihin ihmisen) pohtimaan, tarvitsenko/haluanko tätä tuotetta ihan oikeasti, onko sen hinta/laatusuhde kohdillaan ja tuleeko siitä kotini lempituote pitkäksi aikaa?

Samat kriteerit pätevät muuten nykyisin vaatteisiinikin.

Tällaisia pitkän harkinnan tuotteita ovat olleet mm. Iittalan mustavalkea Taikametsä -kulho (2,8l) ja Jatta Lavin kermakko, sekä IvanaHelsingin telttakuvioiset pussilakanat ja tyynyliinat 2000 -luvun alkupuolelta, kun ne painettiin vielä oikein paksulle puuvillakankaalle.

Toisaalta se kodin katseiden kerääjä saattaa olla design -tuotteen sijaan se parin euron kirpputorilöytö tai muutaman kympin tavaratalo-ostos. Tai vaikka itse tuunattu valaisin!

Hinta ei määrittele tuotteen kauneutta ja käytettävyyttä, mutta se saattaa toki välillä kertoa jotain tuotteen laadukkuudesta. Kliseinen lausahdus, mutta joskus kannattaa säästää tovi ja satsata kalliimpaan vaihtoehtoon, joka saattaakin sitten olla vuosikymmeniä kestävä tuote.

Tosin aina korkea hinta ei ole taasen tae laadusta - joskus 'pelkkä' hyvin onnistunut brändäys lisää roimasti numeroita hintaan.

Mutta nämä Kotikullan kangaskorit vaikuttavat todella jämäköille ja laadukkaasti valmistetuille; kankas on vahvaa, korit on vuoritettu, saumat on ommeltu siististi ja suoraan - ei aina itsestäänselvyyksiä parin euron tavaratalotuotteille...

Minulla on ennestään jo Kotikulta -merkin tabletit keittiössä ja joitakin muita keittiötekstiilejä käytössä ja olen aina ollut tyytyväinen merkin laatuun. Tuskinpa petyn tälläkään kertaa - varsinkaan tällä rahallisella satsauksella! ;)


En tiedä teistä, mutta omaan silmään nämä kangaskorit näyttävät ihanan raikkaille! Terassisäitä ja kesäkukkia odotellessa... ;)

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttävät. Ehkäpä minäkin pistäydyn Tokmannilta; heti tuli mieleen mihin kaikkeen näitä voisi käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime kesänä löysin sieltä myös kauniita koreja yrttien kasvattamiseen! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...