keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Kauniit, herkät koristeet kevääseen - olohuone

Tiistaina kotiin palatessa löysin eteisen hyllyltä avainkorista pussillisen kauniita, mustavalkoisia, koristemunia! Pääsiäispupunen oli lähettänyt mieheni mukana minulle pienen yllätyksen piristämään päivääni. <3

**Vinkvink: Decoris -sarjan koristemunia myy Järvenpään Kukkatalo**
Koko illan hypistelin pussia käsissäni ja mietin mihin kaikkialle näitä voisikaan kotonamme asetella - luulenpa, että jo ennen pääsiäistä nämä koristeet ovat ehtineet kokeilla useampaankin paikkaa! ;)

Ajattelin ensin, että mustavalkoiset munat asettuisivat parhaiten samansävyiseen olohuoneeseemme, mutta kuten alla olevasta kuvakoosteesta huomaa, ne istuivat kauniisti myös pehmeämmän sävyiseen keittiöömme.

Koska valokuvia tuli aivan järjetön määrä, tässä tänään teille olohuoneesta otetut valokuvat - huomenna luvassa jatkoa tarinalle keittiössä otettujen kuvien osalta! :)

Olohuoneessa asetin koristemunia lasisiin, kirpputoreilta löydettyihin, tuikkukippoihin:
Tästä ihanan herkästä sulkakoristeisesta munasta tuli ehdoton suosikkini samantien:
...Näitä valokuvia läpikäydessä muistin, että minullahan on varastossa muuton jäljiltä kaunis lintuhäkki, jonka ostin marraskuussa Etolasta - nämä koristemunathan sopisivat sommitelmaksi myös tuon häkin kanssa...! Voi olla siis, että pääsiäistä kohti postaan valokuvia tuostakin ideasta... ;)

<3 Kevät <3


P.s. Nämäkin kuvat löytyvät jo Pinterestista.

2 kommenttia:

  1. Kauniit munat, erityisesti tuo sulkakuvioinen!<3 Kummasti alkaa kevät jo hiipiä mieleen..
    Oletko Satu huomannut, että blogissani on maaliarvonta meneillään vielä kaksi päivää? Voisin kuvitella, että keksisit maalille käyttöä.:D

    VastaaPoista
  2. Ehkä ne ovat nuo aurinkoiset päivät ja sulat kadut, kun vähitellen kääntävät ajatuksia kevättä kohti! <3

    Olen parina iltana koettanut tabletilta osallistua - voi, oikein arvasit, maalille olisi jo käyttökohde tiedossa - mutta aina jokin tekninen vika kadottanut viestini... Tänään istuin sohvalle alas ihan läppärin kanssa - ehkä tänään minua onnistaa, ja saan osallistuttua viimein! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...