torstai 25. helmikuuta 2016

Kesytetyt kevätkukat - helmihyasintit häkissä

Anopilta ystävänpäivälahjaksi saatu helmihyasinttiasetelma hupsahti marraskuussa Etolasta ostamaani lintuhäkkiin - värimaailma sekä kukissa, että häkissä sopivat toisiinsa täydellisesti!

Luvassa siis valokuvien täytteinen päivitys - 'yllätys'...! ;)
Talvellä täällä majaili joulupalloja, pääsiäiseksi ajattelin laittaa tänne häkkiin rairuohon kasvamaan ja kesällä jonkin rönsyilevän ruukkukasvin, mutta tässä välissä ehtii häkissä tovin majailemaan myös keväinen helmihyasintti.
Sekä nykyisen kotimme olohuoneen tapetti, että lintuhäkki ja helmihyasintti sointuvat harmonisesti yhteen. Vihreä raikastaa kauniisti kokonaisuutta.
Tämä lintuhäkki on kyllä yksi monikäyttöisimmistä esineistä, joita olen onnistunut kotiimme löytämään! Todellakin hinta-laatusuhde kohdillaan - häkin hinta jäi alle 20 euroon! :D
Näitä helmihyasintteja ihastellessa muistuikin mieleen, että pikapuoliin pitääkin lähteä puutarhamyymälään ihmettelemään kukkasipuleita, jos löytyisi joku lajike, joka vielä näin kevättalvella ruukkuun istutettuna ehtisi myöhemmin keväällä kukkimaankin!

4 kommenttia:

 1. Lintuhäkki onkin nyt hyvässä käytössä; näyttää hyvin kauniilta. Myös kesällä voit laittaa kukan lintuhäkkiin ja sen sitten roikkumaan puun oksalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos ideasta, en tullutkaan ajatelleeksi, että voisin ripustaa häkin! Ja syksyä kohti kentien kynttilät ja tuikut löytävät lyhdystä kodin...

   Poista
 2. Kaunis!<3 Mullakin on kirpparilöytö lintuhäkki odottanut takaterassilla syksystä asti, kun hain sen varastosta. Meinasin valoilla, samallella ja tykötarpeilla tehdä syksyisen asetelman, mutta jäi sitten tekemättä. Jospa tekisinkin keväisen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Itselläkin oli marraskuussa vielä ajatus tehdä jäkälän ja oksien kanssa häkkiin talvisempi maisema sen Schleich -peuran kera, mutta jäi se askartelu muiden jalkoihin - ehkä ensi talveksi... ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...