keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Marraskuun kollaasihaaste

Marraskuu oli ehdottomasti vauhdikkain kuukausi tänä vuonna!

Ja toisin kuin normaalisti kuukausina, jotka tuntuvat vain kadonneen jonnekin, marraskuussa ehdin jopa puuhastelemaan erityisen paljon! Mahtaisiko lähestyvällä joululla, ja kodin talveen koristelulla osuutta asiaan... ;)

Onnittelut muuten teille, jotka saitte koko kuukauden mahtumaan yhteen kollaasiin...!! :D Minulla niitä kertyi SEITSEMÄN! :)

Tässä kuussa mm. innostuin valokuvaamaan kotiamme normaalia enemmän, ja kameran linssin läpi huoneita tutkiskellessa löysinkin paljon yksityiskohtia kodistamme, joita en ennen ole juurikaan edes huomannut.

Tulin myös myöhemmin noita valokuvia katsellessa tulokseen, että olen kyllä niin rakastunut tähän nykyiseen kotiimme! Sitä aina ihastelee toisten blogien kotien sisustuksia, ja haaveilee ajoittain sellaisesta seesteisen selkeästä sisustuslehtikodista, mutta meidän kotimme on juuri meidän näköisemme; hassu yhdistelmä mustaa, valkoista, tummaa puuta ja värikkäitä yksityiskohtia. Uusia esineitä, kirpparilöytöjä, perintöesineitä ja lasten taidetta. Rustiikkista, modernia, kovaa ja pehmeää.

Siksi olikin itselle terapeuttista valokuvata omaa sisustusta, sillä aivan turhaan sitä tuskailee, ettei oma koti täytä 'edustuskoti' -vaatimuksia, vaan tulee ylpeydellä seisoa omien (sisustus)ratkaisujen takana ja nauttia oman kodin tunnelmasta - ja niistä ihanista kirppislöydöistä! ;)
Monta huonetta vielä valokuvaamatta, mutta olohuone, työ-/vierashuone, keittiö sekä makuuhuone ylläolevassa kollaasissa.

Valokuvaamisen lisäksi ehdin askartelemaankin hieman (ja valokuvaamaan tietenkin askarteluja). Isänpäiväksi puuhastelin lasten kera lahjoja isälle, ukille ja papalle. Esimerkiksi pienimmän pojan käden- ja jalanjäljet ikuistettiin 9kk iässä kehyksiin ja annettiin lahjana isälle isänpäivän brunssilla.
Juhlistimme myös ystävän valmistujaisia marraskuussa, eli varsin juhlava kuukausi!

Korttien ja lahjojen lisäksi ehdin tuunaamaan lankapallot valosarjoihin, sekä askartelemaan isommalle pojalle joulukalenterin pilttipurkeista JA seinäkalenterin koko perheelle. HUH!:)
Marraskuussa koti myös alkoi valmistautumaan lähestyvään talveen ja jouluun. Ensimmäiset hyasintit löysivät paikkansa erilaisista asetelmista, askartelin elämäni ensimmäisen sammalpallonkin kuistille ja peurakin sai kodikseen sammalmättään.

Siinä sivussa myös pysähdyttiin nauttimaan pimenevistä illoista, kynttilöistä ja kuumista juomista.
Hyasintit eivät jääneet marraskuun ainoiksi kukkasiksi, vaan kotiamme kaunistivat niin raikkaan talviset, kuin ruskanpunaisetkin kukat.
Ehdimme myös haaveilemaan tulevasta Villa Kotirannan sisustuksesta ja pyörähtäessämme Ikeassa hakemassa kehyksiä perheen valokuville, silmäilimme samalla ideoita raksallekin. Varsinkin keittiö pyörii mielessä usein, ja sen värimaailma, sekä saarekkeen suunnittelu mahdollisimman toimivaksi meidän perheemme tarpeisiin.
Eikä raksailu jäänyt vain haaveilun tasolle, vaan marraskuussa ahkeroimme reippaasti; irroitimme kaikki lattialaudat yhtenä viikonloppuna ja imuroimme purut välikatolta, seinistä ja lattioista toisena. Eli purkutyöt saatiin tämän vuoden puolella erittäin hyvälle mallille, vaikka tekemistä toki yhä löytyy, mutta näillä pohjatöillä marraskuussa varmistettiin uuden rakentamisen aloittamista ensi vuoden puolella. Jeij! :)
Ja, jotta pääsisimme viimein talvisiin tunnelmiin myös täällä lumettomassa etelässä, piipahdimme koko perheen voimin vierailulla lapsuudenmaisemissani Pohjois-Savossa. Muistimme taas, miten ihana talvi voikaan olla, kunhan se täällä Mäntsälässäkin pääsee viimein kunnolla käyntiin! Ehti isompo poikakin talven ensimmäisen lukiukonkin ukin kanssa kasaamaan - oi onnea! <3
*Tällä postauksella osallistun Pieni Lintu -blogin kuukausikollaasihaasteen.

4 kommenttia:

  1. Seitsemän kertaa mielenkiintoinen kollaasi! Paljon on tapahtunut 30 päivän aikana.

    VastaaPoista
  2. Hienoja kollaaseja ihan jokainen, mutta viimein vei minun sydämeni!<3

    VastaaPoista
  3. Kivoja kollaaseja. Ihanaa, että jollain ollut vauhdikas kuukausi. Itsellä ei tällä kertaa ollut tosiaan mitään ongelmaa mahduttaa kuvat yhteen kollaasiin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...