tiistai 29. joulukuuta 2015

Uusia tuulia tulevalle vuodelle 2016

Raksailu on edennyt vuoden 2015 aikana rauhalliseen tahtiin tässä vauvaperhearjen keskellä, mutta paljon olemme silti ehtineet saamaan aikaan; salaojat, sokkelien korjausta, sisätilojen purkutyöt sekä purujen imurointi seinistä, lattioista ja välikatosta.

Tulevana vuonna 2016 pääsemme siis vihdoin - edelleen rauhalliseen tahtiin - rakentamaan uutta ainaisen purkamisen sijaan! :)

Työhuoneemme seinälle on tässä syksyn mittaan kerääntynyt ideapankki ja muistitaulu raksaa varten; tuolle seinälle olemme kiinnittäneet niin ideakuvat pintamateriaaleista kuin hahmotelmat rakenneratkaisuista, sekä tietenkin kirjanneet ylös tarralapuin ja piirroksin tärkeät yksityiskohdat - sitä mukaa kun niitä on mietitty ja suunniteltu.
Ja tärkeiden tietojen säilytyksen ohella tuo kollaasi toimii (ainakin minulle) motivaattorina ja inspiraationa; pitää selkeänä tavoitteen, sekä maaliviivan näkökentässä!
 Yksi kuva todellakin kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!
Tammikuussa, muutaman päivän päästä, siirtyy tämä kollaasi uuden työskentelypisteen ääreen toiseen osoitteeseen...!

Kyllä, projektimme ottaa taas pienen suuren harppauksen eteenpäin, ja kotiosoitteemme vaihtuu lähemmäs kyläkeskusta; nykyinen kotimme on myyty ja tilapäinen koti Villa Kotirannan valmistumista odotellessa löytyi onneksemme meille täydelliseltä sijainnilta! :)

Eli alkuvuodesta luvassa siis kuvapäivitys uudesta kodista! ;)


Niin näppärä kuin tämä ideaseinä onkin, sitä pitää ehkä siirtää uudessa kodissa hieman ylemmäs - pois pienen innokkaan sisustajan sormien ulottuvilta... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...