keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Punainen on uusi vihreä!

Kävimme poikani kanssa sunnuntaina Ikeassa viettämässä viimeistä lomapäivääni - katsellen uusia huonekaluja ja sisustusjuttuja HÄNEN toiveestaan HÄNEN uuteen huoneeseensa! :)

Tähän asti hänen huoneitaan nykyisessä ja edellisessä kodissamme on hallinnut vihreä väri, eikä värin vaihtamisesta ole voinut edes keskustella - kunnes tämä Ikean hylly tuli myymälässä vastaan! :)
Nyt punainen on siis uusi vihreä! :)

Mukaamme lähti myös kolme mallistosta juuri poistuvaa, tämän kirjahyllyn kanssa samanväristä avohyllyä sekä tulevan huoneen vaatekaappeihin uudet, punaiset nupit.

Olisinkin innoissani, jos saisin tuon punaisen värin kanssa tuoda huoneeseen valkoista, ja vaikka sinistä tai mustaa, mutta kuulemma vanhasta huoneesta vihreä matto kulkee mukanamme uuteen kotiin - samoin kuin vihreä-valkoinen työpöytä.

Ainakaan poikani ei kainostele värien kanssa! ;)

Ihanaa huomata, kuinka vahva oma maku pojalle on kehittynyt - niin huoneen sisustuksen kuin vaikka vaatteidensakin suhteen. Enkä tohdi rajoittaa, vaikka omaa silmää tuo vastavärien kirjo saattaakin kauhistuttaa, vaan sen sijaan rohkaisemme tekemään kodistamme myös hänen itsensä näköisen!

Seinille onkin tulossa pojan maalauksia esille vanhaan malliin myös. :)

Lupaan kunnon kuvapäivitystä pojan uudesta huoneesta, kunhan saamme tavarat kannettua sisään - ja herra ehtii ihan itse purkamaan muuttolaatikkonsa ja avustamaan kirjahyllynsä kasaamisessa! :)

2 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin Satu!:) Ihanaa, askel kohti Villa Kotirantaa on jälleen otettu!
  Hieno juttu, että pojallasi on selkeä maku ja näkemys. Olisiko sulta perittyä silmää?:) Meidän pojat on olleet sekä vaatteiden, että huoneiden suhteen mieltä: ihan sama! Teini sentään nykyään päättää itse suurimman osan sekä huoneen sisustuksesta, että vaatteistaan varsinkin. Nuorempaa ei juuri vieläkään kiinnosta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! <3
   Kyllä on itselläkin niin hyvä mieli, kun näinkin iso askel on viimein päästy ottamaan kohti lopullista yhteistä kotia! Asiat loksahtaneet ihanasti kohdilleen, kun vanha koti löysi uudet omistajat, saimme tämän ihanan talon kodiksemme ja pääsemme viimein kunnolla keskittymään Villa Kotirannan raksaamiseen.
   Olen aivan innoissani myös tosiaan tuosta pojan vahvasta omasta mausta ja tyylistä huoneensa (ja ylipäätään kotimme) suhteen, ja koetan kyllä ruokkia sitä parhaani mukaan, että into ja mielenkiinto pysyisi yllä. <3 Poika on pienestä pitäen ollut sellainen arjen fiilistelijä, joka on osannut arvostaa ja nauttia kauniista esineistä ja maisemista. Jos vielä innostuu piirtämisestä, kuten äitinsä, voisin seurata isäni jalanjälkiä ja rohkaista lasta etsimään oman polkunsa vaikka muotoilun parista...
   Mutta aloitetaan nyt tuolla oman huoneen sisustamisella! ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...