tiistai 23. tammikuuta 2018

Kauniit kasvimaakyltit toivottavat kevään tervetulleeksi


Huomenet täältä maaseudun pimeydestä, lumihankien keskeltä!

Vähitellen tuntuu tuo talven pimeys antavan periksi - oletteko jo huomanneet päivän pidenneen? Lauantaina vierailimme ystäväni luona itärajan tuntumassa ja oikein pysähdyin ikkunan ääreen ihmettelemään, miten ulkona oli vielä valoisaa, vaikka kello näytti jo yli neljää iltapäivällä!

...Tosin näin aamuisin, puoli viideltä herätessä, ei juurikaan kevään merkkejä huomaa.... Päinvastoin, meinaa kaamosmasennus ottaa otetta - joten ajattelinkin tänään jakaa muutaman valoisamman, keväisen kuvan viikonlopulta, kun päivänvaloa hyödyntäen ehdin kerrankin kuvaamaan!


Tervetuloa kevät - olen jo aivan valmis jo uuteen saapumiseesi! :)

Viikonloppuna iskin sormeni ensimmäistä kertaa tämän vuoden puolella multapussiin ja istutin nuo juurtumassa olleet rönsyt. Siinä samalla innostuin ihastelemaan noita uusia kasvimaakylttejäni, jotka tarttuivat ostoskoriini reilu viikko sitten käydessäni Järvenpään Kukkatalosta hakemassa inspiraatiota tuohon kohta vaihtuvaan vuodenaikaan.


Ihanan tukevat, jopa raskaiksikin voisi näitä kylttejä sanoa - todella laadukkaan ja kestävän tuntuiset!

Ja tuohon kivipintaan on yllättävän helppoa liidulla kirjoittaa - hieman ensin olin skeptinen, myönnän. ;)


Kyltit myytiin kuuden kappaleen pusseissa, ja - jos nyt jälleen kerran ihan oikein muistan - hintaa pussille jäi alle kahdeksan euroa!

Näitä kylttejä en ehkä raaski kasvimaalle viedä, vaan käytän sisätiloissa koristamassa niin maalis-huhtikuun kylvöastioita, kuin esimerkiksi pääsiäisenä rairuoho- ja helmililja-asetelmia.

Kyltit sopivat kauniisti myös vanhojen saviruukkujen pareiksi, joten ehkä kaunistamaan huonekasveja tuvassamme tai tulevina kesinä pihaamme (vielä joku päivä) valmistuvaa kesähuonettakin? ;)

Nämä kyltit ovat niin kauniit, että kelpaisivat myös vaikka puutarhajuhlien istumajärjestyskylteiksi kattaukseen!


Tuvassamme olevassa puulaatikossa majailevat edelleen talven hyasintit. Tänä vuonna en raaskinut heittää niitä menemään kukinnan lakattua, vaan jätin rauhassa 'nuupahtamaan'. Kunhan varret ovat kuivahtaneet ja kaikki elinvoima varsista ehtinyt rauhassa vetäytymään takaisin sipuleihin, kannan ne odottelemaan seuraavaa joulua kylmäkellariimme.

Mutta niin kauan kuin hyasinttien varsissa kastelematta vihreää riittää, saavat ne tuoda raikasta väriä tupaamme. Odottelen jo kovasti helmililjojen saapumista kukkakauppaan - ajattelin ostaa tänä keväänä tämän (alla olevan valokuvan) laatikon niitä täyteen! :)


Tervetuloa kevät!

Tervetuloa valoisammat aamut!

...On jo teitä ikävä...

2 kommenttia:

  1. Yhdyn sun kommenttiin "Tervetuloa kevät" niin täysin. Onneksi jo pientä päivän pitenemistä on näkyvissä. Kivat kyltit olet löytänyt ja vink vink, kivoja kylttejä myytävänä myös kirpputori Helmessä, tosin ne on pyykkipojalla, mutta 8 kpl maksoi muistaakseni 3,- ja myös niihin voi kirjoittaa liidulla, käyvät esim kattaukseen maljakoihin ja ohut reunaisiin kukkapurkkeihin. Kivaa kevään odotusta :)

    VastaaPoista
  2. Kyltit ovat monikäyttöisiä.
    Mullakin on Lissun kukan varsia juurtumassa, katsotaan tuleeko siitä mitään.
    p.s. oletko osallistunut blogissani arvontaan ?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...