tiistai 11. huhtikuuta 2017

Kodin kaunis vintagetyyli -sisustuskirjan voittaja on arvottu!

*Kaupallinen yhteistyö, Kustannus-Mäkelä


Vihdoin ja viimein ehdin istahtaa hetkeksi tietokoneen ääreen, ja pääsen kertomaan, ketä suosi arpaonni tällä kertaa - kuka saa paketissa ihanan Kodin kaunis vintagetyyli -sisustuskirjan!? :)


Kuten viime perjantaina kerroinkin, sain Kustannus-Mäkelältä tämän sydämeni täysin vieneen kirjan - tai no kaksi; yhden itselleni ja toisen arvottavaksi teidän kanssanne!

Kannattaa muuten käydä kurkistamassa Kustannus-Mäkelän sisustuskirjavalikoimaa; sieltä löytyy monen monta kaunista ja inspiroivaa teosta. Esimerksi tämän Kodin kaunis vintagetyyli -kirjan tekijöiltä, Susanna Zacke & Sania Hedengren, löytyy useampikin houkutteleva sisustuskirja, kuten esimerkiksi 52 sisustusideaa kotiin. Olen myös aiemmin tutustunut Selina Laken sisustuskirjaan Kotoisa tyyli - Rento, persoonallinen ja viihtyisä koti , ja voin suositella sitä lämpimästi.


Mutta sitten onnekkaaseen voittajaan! :)

Random.org -sivusto arpoi tällä kertaa kaikkien osallistujien kesken voittajaksi Tainan Mansikkatilan Mailla -blogista! ¨


Onneaonneaonnea, Taina! <3


Suurkiitos kaikille arvontaan osallistuneille, ja kiitos kun jaoitte tuunausprojektejanne! Mukavaa lukea, miten erilaisia urakoita kaikilta löytyikään - tuunaus, ihan parasta! ;)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Tänään päivällä nousi lämpötilat Helsingin suunnalla jo varsin keväisiksi - ja vastapainoksi kotiin tullessa Mäntsälässä sain rakeita niskaan... Yoivotaan, että se paljon peloteltu takatalvi jäisi tulematta, ja saisimme nauttia ihanista aurinkoisista päivistä koko viikon!

2 kommenttia:

 1. Jee, jee!!<3 Kiitos jo etukäteen!
  Saadaan hyvä syy treffata.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, todellakin! <3 Jos ehdit, niin tuu joku päivä tuoksuttelee meidän lattiaa! ;) Tai koetetaan joku sunnuntai saada mun siitä teidän ohiajaminen muutettua kahvitteluksi. ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...